Cum faci bani lucrând la Vodafone sau ROTLD » blog of zoso
Mi s-a ridicat atentia asupra acestui thread.
Andu, poti te rog sa raspunzi la obiect ?
Daca intr-adevar exista acest dubiu legat de achizitionarea acestor domenii, nu numai ca este imoral si non-etic, dar cred ca este si ilegal.
Inca odata, eu nu pun la indoiala (inca) legimitatea acestui thread, si a vanzarii tale, motiv fiind si acest post in care te las sa raspunzi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Omul s-a descurcat ... daca e moral sau etic, mai conteaza? La cate lucruri imorale si non-etice se intampla in mandra noastra tara, chiar nu mai conteaza ... Pacat totusi de munca altora sau mai bine zis de inconstienta altora.![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Netul nu cred ca esti tocmai in masura sa vorbesti despre gandirea mea ... As zice sa te mai gandesti si sa mai cauti in trecut, nu esti chiar tocmai cel care ar trebui sa vorbeasca de acest "bine" ... era doar o concluzie trasa in urma realizarilor majoritatii "afacerilor romanesti" ... Sa nu mai continuam acest subiect, chiar nu are rost, era mai bine sa vezi esenta mesajului, nu fatada metaforica a lui!Eu nu mai am nimic de adaugat acestui mesaj, oricare ar fi reply-ul tau sau al altora, am spus ce am avut de spus! Multumesc pentru intelegere!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
pfff unde sunt posturile...cineva isi sterge amprentele.
Intrebare: daca se dovedeste a fi frauda/ilegalitate, cei care i-au cumparat deja domeniile raman proprietari ?![]()
De ce userul a sters mesajele, daca totul era legal si nu avea nimic de ascuns?
Bine ca raman in cache la Google:
http://webcache.googleusercontent.co...=www.google.ro
Ultima modificare făcută de Netul; 7th April 2011 la 01:43.
Ce nu stie Andu si se umple de rahat acum la propriu, e ca Vbulletin pastreaza toate reviziile unui post in baza de date. Deci nu-l vede membrul simplu, dar administratorul si moderatorul are acces la toate reviziile (practic daca iti editezi postul de 100 de ori, in baza de date vor fi 100 de intrari... cate una pentru fiecare editare).
Daca crede ca a scapat editand un thread, se inseala... Oricum, prin faptul ca a intrat repede si a editat si-a dat singur foc la valiza...
facea asta doar daca e clar unul din angajatii rotld/vodafone
Poate ne spune unul din cumparatori de la cine a cumparat domeniul, adica vechiul proprietar.
Pentru moment userul este banat. Incerc sa vad cum pot recupera posturile sterse de el.
Mai mult, incerc sa vad cum pot sa nu mai las optiunea de editare oricui.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)