asmallorange.com ofera deja reducere de 85% la gazduire.
asmallorange.com ofera deja reducere de 85% la gazduire.
Oferta e pentru contractele noi. In majoritatea cazurilor, ofertele astea la domenii si gazduire se aplica la un contract nou. Poti sa iti mai iei un pachet de gazduire. Il alegi pe ala de 3 ani, costa o nimica toata si daca doresti, incet incet poti sa iti transferi domeniile dintr-un cont in altul.
La ce pret are, chiar si daca ai 20 de domenii si merita sa iti iei cate un pachet pentru fiecare. Ma refer in principal la gazduirea shared.
Eu prefer sa am mai multe, dar nu intr-o parte. Oricum, oferta e chiar buna.
Salut. Da, chiar au preturi foarte bune. Eu am vreo 4 - 5 site-uri la ei si merg bine. Nu au vizite foarte multe, ce-i drept.
Am avut unul cu 3000/5000 unici/zi si a trebuit sa trec la un pachet mai mare, dar a facut fata, iar pretul a fost/este foarte ok. Suportul e si el bun.
Un mic trick (pentru cei care nu știu) către oferta celor de la name.com de aici: Ștergeți Whois Privacy din coș și cumpărați așa. După ce ați cumpărat domeniul intrați în My Domains, adăugați Whois Privacy pentru domeniul cumpărat și folosiți cuponul PRIVACYPLEASE. Astfel ai și Whois Privacy gratuit. Sper să fie de ajutor măcar...
Name.com
COD (valabil doar pentru luna decembrie 2016): CHILI (3$ reducere pentru renovari/inregistrari .com/.net)
Pentru domenii .ro pe 1 an, stiti ceva preturi mai mici?
Name.com: $7.99 inregistrare .com si .net pana vineri, codul e 799COMNET
15 decembrie 2016, name.com, domenii .org la 0.99$.
https://blog.name.com/name/promocode...ottoms-rupp-3/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)