As a special limited Christmas offer to our members, on Friday 12th December 2014 from 08:30 to 23:30 UTC, buy a brand new .org for 2 years or more and pay only 50 cents for the first year!
Offer code: ORGXMAS14
Domainmonster.com
As a special limited Christmas offer to our members, on Friday 12th December 2014 from 08:30 to 23:30 UTC, buy a brand new .org for 2 years or more and pay only 50 cents for the first year!
Offer code: ORGXMAS14
Domainmonster.com
Un code pentru renew .com la Godaddy?
Ma intereseaza sa iau mai multe .com cu private registration? Stiti ceva cupoane, pe undeva?
27 ianuarie 2015 - namecheap.com:
On MoveYourDomainDay 2015, you can transfer your .com, .net, .biz, .org or .info domain for only $3.98 (plus $0.18 ICANN fee where applicable), using coupon code NC15MYDD. When you transfer, we'll add another year to your domain free. Any shared hosting package (Value, Professional or Ultimate) will be 50% off when you use coupon code MYDDHOST15. This means our Value Hosting plan is just $4.94 for the first year.
Cod Godaddy (domeniu .com - 1 dolar si 17 centi, ceva de genu): te99comp
eu zic sa incepeti sa va uitati serios la 1and1. De 5 luni, nu mai folosesc godaddy pt inregistrari, doar 1and1.
0.99 pt aproape orice domeniu!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
DA.
Eu am un setup diferit, am cont la godaddy DDC cu renew la 8 usd aprope orice (9 usd pt .org).
Doar ca la 50% din domenii renunt dupa primul an = teste. Asa ca prefer sa merg cu 1and1 la 1 usd, vad daca domeniul merita pastrat si dupa caz, il mut sau il las sa expire.
La 1and1 e undeva la 14 usd renew vs 8 usd la godaddy, deci pt mine e mai usor sa le mut daca le tin.
Indiferent daca testati piata sau nu, eu zic ca merita 1 usd la 1and1 cu transfer ulterior la godaddy sau alt registrar daca decideti sa pastrati domeniul. Prinzi' un cupon cu 5 usd transfer cu 1 an inclus si esti ok![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)