Pagina 130 din 153 PrimulPrimul ... 3080120128129130131132140 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.291 la 1.300 din 1521

Subiect: PROMO CODE pentru inregistare domenii

Afișare hibrid

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

De la Namecheap, pentru cine nu are cont la ei ca sa primeasca newsletter-ul:
    Use coupon code APRIHOST to get 20% off your first billing cycle of shared hosting. When you use coupon code HIGHPOWERED, you'll enjoy 10% off your first billing cycle of VPS hosting. And coupon code SHOWERPOWER gets you a breezy discount on one year of registration or transfer for any .com, .net, .org, .info or .biz domain

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

De cateva saptamani, renew la godaddy a devenit extrem de scump: org la 16 usd, net la 15 usd, com la 14 usd, 27 usd .co, 18 .me, etc.... nu stiu care e strategia lor, dar deja costurile devin destul de mari. Ai inregistrare pentru 1 domeniu cu reducere mare, 1-3 usd, dar la renew se pare ca au renuntat complet la reduceri.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

@Tom, îţi sugerez următoarea strategie pentru GoDaddy (foarte bună dacă ai multe domenii; eu o utilizez de mult timp şi am salvat foarte mulţi usd la renew pentru cele câteva sute de domenii pe care încă le mai deţin la Godaddy ).

Te înscrii în DDC pentru un an. La Cart, utilizezi codul CJCNEW2 şi ai reducere ~ 35% din suma (vei plăti undeva la 55 usd). După ce te-ai înscris, poţi prelungi domeniile cu 8,19 sau 8.29.

Succes.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

@TOM
    Cam asta e strategia la godaddy, dau foarte ieftin primul an dupa care te omoara si se bazeaza pe comoditatea/necunostinta oamenilor.

@Everyone
    BTW avem si noi 2 cupoane daca va intereseaza:

.eu la 4,5 euro - codul eupromo (valabil pana in 29)
    .org la 6,5 euro - codul orgpromo (valabil pana in 29)
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Tom, s-a mai discutat si de optiunea de a transfera domeniile la alt registratar care are preturi mai mici. De exemplu la Namecheap, daca nu ai cupoane - care oricum le dau destul de rar, poti plati mai ieftin:

.com transfer - $9.69+icann / renew - $10.69+icann
    .net $10.98+icann / $11.98+icann
    .org $10.48 / $11.48
    .info $9.69 / $10.47

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

OFF si eu:

Name.com la transfer, orice extensie 8,25 usd.
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Ok, merci de sfaturi. Deja vorbisem cu un amic care mi-a propus ceva similar: registrar si renew cu 9 usd. Eu mai am putin peste 100 domenii, alta suta a disparut, dar problema este ca vin random la renew si nu le pot muta lunar la alt registrar, doar daca am om care sa se ocupe de asta. Se pare ca mutatul este cel mai ieftin.

- Ajungi la godaddy: 2.95
    - ajungi la namecheap: 8.67 (aici deja nu mai merita bataia de cap, daca se poate face renew la 9 usd.)

postati si voi ce mai stiti pentru "mutat".

Name.com in schimb are cupoane cu 10.25 renewal la .com si net, care practic acum devine o optiune importanta pentru renew. Repet, nu 1 usd e problema, dar 5 usd sunt o problema. Este motivul principal pentru care am inceput sa vand links

----

@neo, interesanta solutie, o testez. 8.29 e super ok, cat timp e valabil pt orice domeniu.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    dar problema este ca vin random la renew si nu le pot muta lunar la alt registrar, doar daca am om care sa se ocupe de asta.
    Sper ca am inteles bine ideea.. nu trebuie sa astepti ultima luna pentru a initia transferul. Esti obligat sa mentii domeniul pentru 60 zile din momentul achizitiei sau a transferului la noul registrar, dupa care poti sa il muti in alta parte. Majoritatea registratarilor iti dau 1 an in plus pentru suma platita. De exemplu daca ai achizitionat un domeniu nou sau l-ai transferat la Godaddy in data de 15 martie 2014, incepand cu data de 16 mai 2014 poti sa incepi procedura de transfer la Namecheap. Dupa ce transferi domeniul pt 1 an de exemplu, noua data de expirare va fi 15 martie 2016. Eu personal astept 6 luni dupa care ma uit dupa oferte de reinoire si acolo unde gasesc o oferta buna, transfer tot ce urmeaza sa expire in urmatoarele 6 luni. Astfel salvezi timp...

De exemplu Namecheap are o zi pe an in care poti transfera pana la 50 domenii - anul asta: "On February 5, you can transfer your .com, .net, .org, .biz or .info domain to Namecheap for only $3.98".

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

May Coupons la Namecheap: Use code MAYDAY to get 20% off your first billing cycle of shared hosting. When you use code POWEREDBYNC, you'll enjoy 10% off your first billing cycle of VPS hosting. And POWERFLOWER gets you a sunny discount on one year of registration or transfer for any .com, .net, .org, .info or .biz domain.

Daniel Stroe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th September 2013
    Locaţie
    CALARASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    126
    Putere Rep
    24

Implicit

Cupoane pentru reinoire .com la Godaddy cunoaste cineva?
    Multumesc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. W3C Valid Code & Google
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2011, 19:12
  2. And so you code... asa de relaxare
    De deadworldisee în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th September 2010, 15:02
  3. promo gratis pentu magazine online (nu-i spam jur!)
    De ibaldazar în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th January 2010, 17:12
  4. Promoţie: Înscriere garantată în directoare gratis
    De doro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2009, 18:36
  5. Încearcă gratuit Google AdWords - promoţie de 120 RON!
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 25th September 2008, 01:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •