Astept ofertele pentru www.programul.tv ca reply la acest post sau PM
Astept ofertele pentru www.programul.tv ca reply la acest post sau PM
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Content Updated - accept oferte si pentru scriptul din spatele site-ului.
programul-tv.ro al cui e ca vad ca face redirectare
Programul TV scrie ca e preluat de pe port.ro, care port.ro au abonament lunar pentru preluarea datelor.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
programul-tv.ro este tot al meu, programul este preluat de pe port.ro
Ultima modificare făcută de sergiuliano; 18th December 2010 la 21:33.
Pai si atunci ce oferte vrei pentru scriptu de afisare program tv ca eu unul nu inteleg ?
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Iau datele de pe port.ro cu un script CURL ( de comun acord cu ei ) - script programat de fostul proprietar al site-ului.
Pentru acest script si pentru design astept oferte. Pentru mai multe intrebari sunt disponibil si pe privat pentru a evita offtopic ( raspund tuturor intreabarilor pe care le ai )
Ma bucur ca il iei cu CURL, si manual daca il iei tot nu e legal deoarece informatiile oferite acolo sunt protejate prin legea dreptului de autor.
Chiar daca ai avea acordul port.ro sa le preiei gratis ( lucru care sunt aproape convins ca nu e adevarat deoarece port.ro ofera aceste informatii in schimbul unui abonament lunar, iar baietii care lucreaza acolo sunt destul de rigizi cu privire la diverse negocieri ) acest acord nu s-ar extinde si la altii la care ai dori sa vinzi scriptul.
No offence, chiar m-ar fi interesat un astfel de site care sa obtina informatiile despre programele TV dintr-o sursa legala dar din pacate nu cred ca exista alternativa la port.ro
Scuze ca ma bag, dar din cate stiu eu programul se poate prelua DOAR cu plata. Stiu asta deoarece am vrut si eu mai demult sa preiau programul TV al unor posturi si am dat cateva mailuri la ei.
Ma indoiesc ca ar fi de acord cu o "preluare" cu un script cURL.
Bineinteles, cine cumpara domeniul poate da inainte un mail la cei de la Port.ro si sa ii intrebe daca domeniul tau are autorizatie de a prelua programul lor.
Probabil daca sursa programului TV ar fi fost proprie FARA sa existe link spre sursa de unde este preluat asa cum apare pe programul TV, deja s-ar fi vorbit de un proiect cu ceva mai multe zero-uri .
Am specificat ceea ce se vinde intr-un post anterior asa ca astept in continuare oferte.
sergiuliano, tu tot nu intelegi ca incerci sa vinzi ceva ilegal care in secunda 2 pot cei de la port.ro sa iti taie macaroana ?
PS: prima oara m-am bagat in seama pentru ca chiar ma intereseaza aria asta de programe tv .. anywayz, spor la vanzare, eu am terminat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)