o estimare pentru pariem.ro ?
o estimare pentru pariem.ro ?
Un appraisal pentru php-es.com vă rog, ca și potențial...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Eu am achizitionat domeniul topmonden.ro
Are potential? Estimare ..
Interesant domeniul, suna destul de frumos si are un potential de brandabilitate destul de bun. Personal il evaluez la 150 EUR! E limpede ca e usor de retinut, insa se poate dezvolta numai intr-o singura directie ... pariurile online.
Paul, e liber si .net ... M-am uitat peste statistici si nu am gasit ceva iesit din comun pentru acest domeniu ... Are potential si nu prea ... Tinand cont si de cratima ... 15 EUR
Frumusel domeniu, brandabil clar! 90 - 100 EUR pret fara o idee buna de dezvoltare pe el ... si vreo 230 - 250 EUR + pentru o idee foarte buna. Da, are potential in mod cert, e un nume care poate fi usor retinut!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
La ce suma ati evalua domeniu filmeonline.ro?
inregistrat din 2005, 3-4-500 vizitatori directi /zi desi siteul nu e functional.
Nu stiu cine si ce anume ar putea face ceva legal la scara mare pe domeniu. Insa pentru un revanzator, eu l-as cota pe la 1.200 eur.
De ce nu pui nimic pe el, un blog cu trailere, ceva?
estimare pentru acylo.com?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ce părere aveți de jocuridegatit.info? Keywordul "jocuri de gatit" are 550k căutari exacte locale. .com/net/org/eu/biz/co/us sunt ocupate.
Am un blog personal nou.
Rog o parere despre moderne,ro![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)