Stiam ca a fost al lui starnet. Eu l-am luat datorita lui kidu. A fost anuntat in ponturi domenii.
Stiam ca a fost al lui starnet. Eu l-am luat datorita lui kidu. A fost anuntat in ponturi domenii.
Am un blog cu Amenajari Interioare
Pot sa va asigur ca .org-ul rankeaza foarte bine pe ro, de ex un fost site de al meu care lam vandut, foarte nou, (jocurizuma .org) este pe primul loc la mai multe cuvinte cheie mari, mai stiu inca un site al unui coleg care a ajuns pe prima pagina la un cuvant foarte important in doar 2 saptamani cu un site .org, dupa parerea mea cine va cumpara anunturiauto.org si va investi cat de cat intr-un seo de calitate si continut de calitate are sanse foarte mari sa ajunga pe prima pagina intr-un timp foarte scurt.
eu l-am cumparat...si am de gand sa si investescsa vedem ce iese!
Am un blog cu Amenajari Interioare
O estimare pentru un domeniu fara continut vandut recent de mine te rog si anume scoalaauto.ro
.
Interesant pentru cineva care are o firma pe nisa asta! Cred ca acel cineva care ar dezvolta o afacere pe acest domeniu ar trebui sa dea undeva la ~ 150 EUR! Mai sunt libere si alte extensii, sub alte forme, insa .ro e destul de "tangibil" pentru orice utilizator si chiar viitor sofer!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Multumesc iSKY , inseamna ca am facut o afacere buna avand in vedere ca sa dat mult mai scump.
Apreciez! O zi buna!
.
Eu as fi zis ca scoalaauto.ro ar valora un minim de 1000 de EURO daca nu chiar mai mult pentru o astfel de firma. E un bussines relativ profitabil si domeniu folosit cum trebuie ar trebui sa aduca clienti.
Totusi domeniile in ro inca nu sunt vandute/apreciate la valoarea lor reala prin urmare ca si sfat pe care si eu l-am adoptat ... aveti domeniu bun pentru o nisa specifica ? ( asa cum e si cu scoalaauto.ro ) .. puneti un site ca la carte cu informatii pe el si date de contact false, investiti un pic in seo/link-uri, aduceti-l pe prima pagina dupa cautarea principala si dupa aceia prezentati-va oferta bussines-urilor.![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Dupa parerea mea scoalaauto.ro 400euro doar domeniul, neaparat doar pentru cine are scoala de soferi.
Rog si eu o parere despre bloguri,net & bloggeri,net
Multumesc frumos!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)