Mai cer si eu o estimare pentru telefoaneieftine.org![]()
Mai cer si eu o estimare pentru telefoaneieftine.org![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Toate extensiile premium sunt luate cu sau fara cratima ... E un lucru bun asta ... Competitie relativ mare, aproximativ 14.800 de cautari fixe pe "telefoane ieftine" ...
Din cate vad, are si pozitia 5 pe google.ro dupa cautarea "telefoane ieftine" ... Daca il analizam si dupa acest aspect, pretul domeniului creste, astfel eu as spune ca este undeva pe la minim 80 EUR ... Nu stiu cat de tari sunt magazinele online pe profilul asta, dar banuiesc ca sunt destul de dezvoltate, asa ca s-ar putea ca valoarea domeniului sa fie chiar si mai mare de 100 EUR, in cazul in care este printre doritori si un magazin din domeniu!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Multumesc![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
o parere despre jocuribarbie.info ?
Potrivit numarului de cautari valoarea e maricica ... As spune undeva la ~ 130-150 EUR. Extensia .info nu e tocmai cel mai bun atu al domeniului, insa banii astia ii face minim garantat! Daca este cineva care dezvolta in zona jocurilor pe acest target, s-ar putea sa plateasca daca e interesat si 450-500 EUR.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ce parere aveti despre domeniul international georgebush.info ? Eu l-am achizitionat intr-o licitatie publica! Este numele fostului presedinte american ... Nu mai exista libera nicio extensia premium, nici cu cratima, nici fara ... Eu i-am facut un appraisal la sedo.com si am primit o valoare de peste 700$ ... Considerati ca merita mai mult sau mai putin? Se pot dezvolta foarte multe proiecte pe el, printre care cele mai importante sunt acelea de vanzari de carti care se intituleaza "George Bush" si sunt destule la numar ...
Sunt 90.500 cautari lunare locale fixe pentru "george bush" in google.com ...
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Filme-bune.com?
Il vand pe 20, numai sa existe cumparator. Am inceput curatenia de primavaraCei interesati, PM
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)