Baia-Mare.net ?
Baia-Mare.net ?
produse.it??
O parere pentru outlet-online.info?
Toate extensiile luate cu si fara cratima. Cautari lunare globale exacte: 49.500, iar locale 4.400
80-100e
10e in cazul optimist
nimic
Nu sunt chiar toate luate, apoi sunt o multime de alte cautari fashion related cu mult mai multe cautari si tlduri libere, oricum, as zice 20e cu indulgenta. Cratima si .info au aportul lor negativ in pret, desigur.
FREE-GAME.CO
GAMES-FREE.EU
MOBILE-GAMES.CO
O parere va rog....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Aș dori și eu câteva păreri la domeniile: liga3.com, ebiletulzilei.ro, tutorialevideo.net? Mulțumesc!
Nimic interesant...
Vorbim de niste tld-uri care n-au prea convins si mai vorbim si despre niste combinatii (exceptand poate una) destul de fortate. In loc de free games tu ai games free sau free game. Si ai si cratima in toate 3 cazurile. Eu unul nu cred ca valoreaza cu mult mai mult decat taxa de inregistrare in tote 3 cazurile. Poate ultimul sa aiba ceva valoare. Asa vad eu lucrurile.
Cristi, merci pentru raspuns. Tocmai de aceea am si cerut parerea voastra, pentru ca in speta de fata eu am fost destul de subiectiv.
Initial am plecat de la premisa, ca numarul de cautari exact match este unul destul de generos:
mobile games : 74.000
games free: 110.000
free game : 135.000
Aici tin sa te contrazic, referitor cel putin la extensia .eu. Personal am un site care rancheaza pe pozitia 2 atat in .co.uk, cat si in .com .
Nu stiu ce sa zic despre .co, dar, cum am suficient de mult timp liber in ultima perioada, o sa fac un test cu un domeniu .co , sa vad daca pot demonta mitul ca tld-ul .co nu se ridica la valoarea clasicelor .com , .net, etc.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)