Tinand cont ca sunt aproximativ 46 cautari lunare exacte dupa haine de calitate iar .net .org .info etc sunt Available... parerea mea este ca nu valoreaza nimic.
Pe de alta parte luam exemplu haine de firma unde sunt aproximativ 14.800 cautari lunare exacte iar toate extensiile sunt Unavailable.
am vrut sa ti spun ca ai cheltuit 2dolari degeaba pe el, dar ma gandeam ca cine stie, poate faci magazin ceva![]()
varianta .com a domeniului a fost vanduta cu 600 euro acum cateva luni pe forum. (asta ca o paralela)
:)
Posibil. Dar asa prefer sa il tin eu. Scot banii acestia intr-un an de zile fara sa ma fortez vreun pic, doar daca vand cateva seturi de advertoriale![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Noi vorbim de valoarea stricta a domeniului ca asa poti sa vinzi si case la cheie, masini sau mai stiu eu ce pe domenii de 2 lei, asta nu o sa insemne ca domeniul o sa valoreze acum 50.000 de euro ca ai vandut tu produse de suma asta (ipotetic vorbind). Si eu am pariuri-online.eu dar nu poti sa ai pretentii ca un domeniu (mai ales .info sau .eu) sa valoreze sute/mii de euro doar pentru ca pe nisa aia se fac bani mai multi/usor. E un plus insa nu indeajuns ca sa iti ridice valorea unui domeniu atat de mult, mai ales ca nu e un domeniu de tip keyword curat (ex: pariuri.info) ci insotit si de "online".
Rog o parere despre agroturism.net . Multumesc anticipat!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)