Pagina 22 din 94 PrimulPrimul ... 1220212223243272 ... UltimulUltimul
Rezultate 211 la 220 din 938

Subiect: Aprecierea valorii unui domeniu web (eng.: domain appraisal)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

jocurionline.info si jocurinoi.info dupa parerea mea nu valoreaza nimic, nici macar timpul pe care-l pierzi ca sa transferi domeniul.
    despre asigurari nu stiu nimic.
    Caut cu jingle.ro.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    jocurionline.info si jocurinoi.info dupa parerea mea nu valoreaza nimic, nici macar timpul pe care-l pierzi ca sa transferi domeniul.
    despre asigurari nu stiu nimic.
    Nici despre jocuri nu sunt sigur ca stii ceva. E o nisa cu extrem de multe cautari. Cateva sute de euro (reprezentand pretul domeniului plus o investitie intr-un eventual website) le scoti intr-o perioada relativ decenta din reclama contextuala (adsense). Nici nu prea ai ce altceva sa pui de fapt acolo. Plus ca e o nisa, care in opinia mea nu iti da foarte mari batai de cap.

Dispretuiesti domeniile doar pentru ca sunt .info? Cred ca te pripesti...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    cazare.com ~ 5000 EUR
    jocurionline.com ~ 3500 EUR
    Sa zicem ca e asa ( diferenta valorica e , in opinia mea , cu mult mai mare ) , deci Cazare.com scade de 100 de ori la Cazare.org in timp ce JocuriOnline.com scade de ~ 5 ori la JocuriOnline.info ?
    Sa fim seriosi :
    1) La nivel international, extensia org e mai puternica decat info
    2) In Romania valorile domeniilor de la o extensie la alta nu scad asa drastic ( precum la nivel international ) de la com la net la org la info etc; in Romania nu se poate vorbi de un raport keyword.com:keyword.org de 1:100 in nicio situatie cu atat mai putin in cazul keywordurilor scurte ( un singur cuvant )
    3) In ambele situatii nu putem vorbi de consonanta keuwordului cu extensia , asa ca info nu are din acest punct de vedere vreun avantaj fata de org
    Nimic nu justifica o scadere drastica pentru Cazare.org si una asa mica de la com la info .
    Revin si asupra observatiei ca diferenta intre Cazare.com si JocuriOnline.com este mai mare decat cea indicata de tine . Cazare.com a fost indicat intr-un alt thread ca unul din cele primele zece domenii preferate . JocuriOnline.com nu .Oare de ce ?
    Te-as ruga si o estimare pentru JocuriNoi.com .
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 27th May 2011 la 01:44.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Lucrez in industria de jocuri de aprox 10 ani. Profilul utilizatorului care cauta "jocuri noi" e undeva intre 10 si 17 ani si nu prea poti sa le vinzi nimic. Numele in sine nu inseamna nimic si poate fi confundat usor cu jocurinoi.ro, jocurinoi.com, jocurinoi.org , jocurinoi.ws, jocuri-noi.net sau jocuri-noi.us. Despre care din ele vorbeam noi aici, ca am si uitat? Nu poti sa faci un brand cu asta, poate doar daca ar fi fost .ro . Si apoi de ce ar da cineva bani pe jocurinoi.info cand la o cautare superficiala gasesti de exemplu superjocuri.org liber? Si apoi cu 200 de euro sau cat se vehiculeaza aici, poti sa cumperi linkuri sa ajungi pe primul loc dupa "jocuri noi" si iti mai raman bani sa-i iei si ei o poseta

Nu dispretuiesc domeniile info, doar ca nu valoreaza nimic pentru mine.
    Caut cu jingle.ro.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    La nivel international, extensia org e mai puternica decat info
    Cea mai mare problema pe care o vad eu la domeniile .org este urmatoarea: "The domain name org is a generic top-level domain (gTLD) of the Domain Name System (DNS) used in the Internet. The name is derived from organization."

.info mi se par geniale la geodomenii, si in alte cazuri, pe care le-ai amintit si tu mai sus.
    .net sunt ideale atunci cand numele domeniului + .tld-ul transmit mesajul "pe net"
    .com e cel mai ok din punctul meu de vedere pentru domeniile brandabile
    .ro ok pentru siteurile romanesti, desi in multe cazuri as prefera .com-ul (motivele s-au mai discutat in forum)
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Cea mai mare problema pe care o vad eu la domeniile .org este urmatoarea: "The domain name org is a generic top-level domain (gTLD) of the Domain Name System (DNS) used in the Internet. The name is derived from organization."

.info mi se par geniale la geodomenii, si in alte cazuri, pe care le-ai amintit si tu mai sus.
    .net sunt ideale atunci cand numele domeniului + .tld-ul transmit mesajul "pe net"
    .com e cel mai ok din punctul meu de vedere pentru domeniile brandabile
    .ro ok pentru siteurile romanesti, desi in multe cazuri as prefera .com-ul (motivele s-au mai discutat in forum)
    si org si info au fiecare relevanta maxima in anumite sectoare si ambele sunt nerestrictionate
    Astfel , nu de foarte mult timp Poker.org a fost achizitionat cu 1 milion $ . Legatura intre Poker si org nu e foarte avantajoasa .
    Una peste alta , la nivel international , de regula , org e mai bine apreciat ca info .
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 27th May 2011 la 02:09.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Una peste alta , la nivel international , de regula , org e mai bine apreciat ca info .
    La nivel international, insa eu am prezentat pentru principalele tld-uri, care mi se par mie a fi cele mai ok asocieri.

Deasemenea, concursuri.net mi se pare mult mai valoros decat concursuri.com pentru un catalog de concursuri online.

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Lucrez in industria de jocuri de aprox 10 ani. Profilul utilizatorului care cauta "jocuri noi" e undeva intre 10 si 17 ani si nu prea poti sa le vinzi nimic. Numele in sine nu inseamna nimic si poate fi confundat usor cu jocurinoi.ro, jocurinoi.com, jocurinoi.org , jocurinoi.ws, jocuri-noi.net sau jocuri-noi.us. Despre care din ele vorbeam noi aici, ca am si uitat? Nu poti sa faci un brand cu asta, poate doar daca ar fi fost .ro . Si apoi de ce ar da cineva bani pe jocurinoi.info cand la o cautare superficiala gasesti de exemplu superjocuri.org liber? Si apoi cu 200 de euro sau cat se vehiculeaza aici, poti sa cumperi linkuri sa ajungi pe primul loc dupa "jocuri noi" si iti mai raman bani sa-i iei si ei o poseta
    Nu dispretuiesc domeniile info, doar ca nu valoreaza nimic pentru mine.
    Din punctul meu de vedere spui niste prostii foarte mari.
    Pe google.ro domenile exact match inca au o un avantaj destul de mare in stabilirea locului pe care il ocupa in serps.
    Cu 200 de euro nu ajungi nici macar pe prima pagina, daramite pe primul loc.
    De pe locul 5 la cautarea "jocuri online" (asta insemnand cam 5000 de vizite), cu o asezare inteligenta a reclamelor, poti castiga >1000euro / luna doar din adsense. Fa tu o estimare la primul loc.
    Atentie, vorbim de un site care nu trebuie updatat. Ai costuri doar de hosting + eventual continuarea investitilor in linkbuilding.

Ai dreptate, nu merita

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Pancu Vezi Post
    De pe locul 5 la cautarea "jocuri online" (asta insemnand cam 5000 de vizite), cu o asezare inteligenta a reclamelor, poti castiga >1000euro / luna doar din adsense. Fa tu o estimare la primul loc.
    De unde ai scos cifrele astea, stii ceva concret?
    Am discutat cu multe persoane care se ocupa pe aceasta nisa, si crede-ma ca dintre cei cu trafic de 5-10k uv zilnic, aproape toti se vaitau de monetizare. POate nu stiau 2-3 cu ce se mananca monetizarea, dar chiar toti, e greu de crezut.

In schimb, am auzit de bloguri pe nisa slabire cu 3k unici care scot peste 1k euro lunar, dar de jocuri nu am auzit pana acum.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Exista un site de jocuri ~ 100k/zi detinut de un "nene" cu care am vorbit in urma cu ceva ani, iar pe vremea aia atingea undeva la 10k/zi si scotea ~ 1500 EUR/luna din AdSense (printscreen-uri). La cat de bine a fost optimizat site-ul si mai ales reteaua de ads-uri, cred ca a ajuns macar la triplarea veniturilor ... de fapt nu cred, sunt sigur de asta!

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    De unde ai scos cifrele astea, stii ceva concret?
    Am discutat cu multe persoane care se ocupa pe aceasta nisa, si crede-ma ca dintre cei cu trafic de 5-10k uv zilnic, aproape toti se vaitau de monetizare. POate nu stiau 2-3 cu ce se mananca monetizarea, dar chiar toti, e greu de crezut.

In schimb, am auzit de bloguri pe nisa slabire cu 3k unici care scot peste 1k euro lunar, dar de jocuri nu am auzit pana acum.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Pagina 22 din 94 PrimulPrimul ... 1220212223243272 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  2. Despre inregistrarea unui domeniu .ro
    De Iulian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 15th September 2008, 15:18
  3. Parcarea unui domeniu
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd September 2008, 14:15
  4. Ajutati-ma la alegerea unui domeniu !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2007, 17:30
  5. Help In Alegerea Numelui Unui Domeniu
    De EPoX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •