Salut, ce parere aveti despre paturidecopii.ro ("paturi de copii" -> 496.000 rezultate google), copii-copii.ro, rssfeed.ro, pro-romania.ro, casa-europa.ro (prima pag pt keyword: "vile ieftine")? Va multumesc anticipat! Un an nou cat mai bun tuturor!
Salut, ce parere aveti despre paturidecopii.ro ("paturi de copii" -> 496.000 rezultate google), copii-copii.ro, rssfeed.ro, pro-romania.ro, casa-europa.ro (prima pag pt keyword: "vile ieftine")? Va multumesc anticipat! Un an nou cat mai bun tuturor!
paturidecopii.ro este un domeniu bunicel pentru cineva care dezvolta o afacere in acest domeniu, ma refer aici la faptul ca se poate dezvolta o platforma de business online care va aduce venituri substantiale intr-un viitor apropiat, depinzand acum de mai multi factori (e doar o idee)
rssfeed.ro mi se pare de asemenea un domeniu bunicel, insa pentru a reusi are nevoie de o idee noua pe piata, pentru ca lumea e imbacsita de doar cateva idei existente deja pe aceasta nisa
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Rog o parere despre domeniul imobiliare-bucuresti.com ... Ma intereseaza doar parerea celor care se pricep cu adevarat la aprecierea domeniilor web si mai ales cele pe nisa Imobiliare.
Va multumesc frumos!
imobiliare-bucuresti.ro/net/org/info/biz - luate
imobiliarebucuresti.ro/com/net/org/info - luate
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Ce părere aveți de clasament.org? /com/net/info/ro sunt înregistrate.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am înregistrat acum și hartabucuresti.org, are 246000 căutări exacte, iar toate extensiile sunt luate.
Ce parere aveti despre CasaLaCheie.com ?
cabinetemedicale.ro
infotour.ro
am si eu o intrebare: www.legomagazin.ro ? Are ceva vechime (e din 2005 sau 2006) dar la vremea respectiva am intrat in conflict cu Lego si u a mao fost hostat/parcat nicaieri. Intereseaza pe cineva? Am vazut ca mai nou exista bine merci si alte magazine cu ”lego” in ele.
Ok, am mai cumpărat un domeniu ce mi s-a părut interesant: LaptopCharger.info. Ce părere aveți, cam cât ar valora?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)