Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Vand DaciaDuster.ro

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

pai de ce nu?
    in locul tau as face un test de 1-2 luni cu un dealer dacia.. fii destept, din adsense abia faci bani de bere...

eu am totusi avantajul ca daciaduster.ro este mai bun pentru branding

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

mezei cati ai penalizat pe topicul asta??? ca sa stiu cum stau vecinii cu caprele ?!?!

ps: tot cu 3 sau mai multe?

mogulul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    De asemena datorita faptului ca au marca inregistrata si pe "duster" si pe "dacia" iar la fel, cand au nevoie de acele domenii, pur si simplu fac o cerere la rotld si devin ei proprietari.
    daca maine vreau un domeniu , pur si simplu inregistrez marca fac cerere la rotld si iau domeniu?
    nu e chiar asa, nu suntem in codru
    si yahoo.ro daca as avea e al meu, ca e inregistrat ca altele, putin imi pasa, nu ma folosesc de marca lor, dar domeniu e al meu pe viata
    induci in eroare

daca ar fi asa nu ar trebui sa mai inregistram domenii ca daca peste 10 ani se face o marca ni`l ia

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Macar ai citit regulile de inregistrare de la ROTLD? ai macar idee despre ce vorbesti? Sau doar vrei sa aduni un numar de posturi?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de seoman Vezi Post
    daca maine vreau un domeniu , pur si simplu inregistrez marca fac cerere la rotld si iau domeniu?
    nu e chiar asa, nu suntem in codru
    si yahoo.ro daca as avea e al meu, ca e inregistrat ca altele, putin imi pasa, nu ma folosesc de marca lor, dar domeniu e al meu pe viata
    induci in eroare

daca ar fi asa nu ar trebui sa mai inregistram domenii ca daca peste 10 ani se face o marca ni`l ia
    Intr-un fel ai dreptate, insa uite cum stau lucrurile. Daca marca a fost inregistrata inainte de numele domeniului, inseamna ca tu cel care ulterior cumperi domeniu faci o greseala ca-l iei.
    Daca marca este cumparata dupa ce numele domeniului se afla deja in posesia unei persoane fizice sau juridice nu exista nici o problema in acest sens.
    Iar argumentele si "garantiile" vanzatorului daciaduster.ro nu pot sta in picioare, rotld oricand va ceda domeniul catre Dacia datorita faptului ca a inregistrat domeniul mai tarziu decat s-a inregistrat Dacia ca marca.

Si inca o chestie, probabil se gasesc mici tertipuri juridice care l-ar favoriza pe vanzatorul DaciaDuster.ro insa cine se risca sa mearga prin tribunale ani de zile contra unei companii ca Dacia ?

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

1. Dacia a castigat dacia.ch chiar la WIPO acasa, in Elvetia. wipo.int/amc/en/domains/decisions/html/2006/dch2006-0030.html
    2. Dacia a castigat renault-dacia-logan-mcv.com in Spania wipo.int/amc/en/domains/decisions/html/2008/d2008-1042.html
    3. Dacia a pierdut dacia.com, pentru ca un baiat destept a postat acolo un site despre Dacia Istorica / Provincia. Oricum, siteul e blocat comercial, in sensul ca va fi vanat daca ii schimba scopul intre timp, deci monetizarea e 0.

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Daca marca este cumparata dupa ce numele domeniului se afla deja in posesia unei persoane fizice sau juridice nu exista nici o problema in acest sens.
    Exista cateva exceptii.

Exemplu. Sa presupunem ca marca a fost inregistrata dupa inregistrarea domeniului. Insa persoana care a inregistrat domeniul, a facut-o in baza informatiilor privilegiate de care dispunea. Sa zicem de dragul explicatiei ca a lucrat pentru compania care a inregistrat ulterior marca. Chestia asta se numeste front running, e ilegala si se aplica in mai multe domenii unde informatiile din interior pot crea avantaje, precum bursa: en.wikipedia.org/wiki/Front_running

PS. Facem pariu ca ROTLD poate decide unilateral (si perfect legal de altfel, conform contractului) sa iti stearga aproape orice domeniu pe care exista suspiciuni, fara nici un fel de back2back legal aditional? Au fost cazuri. Le pot si enumera.
    Ultima modificare făcută de Emil; 27th October 2010 la 02:09.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •