Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: Consultanta pret domeniu premium

Afișare hibrid

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de serbancc Vezi Post
    Inca odata, ca ori nu intelegeti ori nu vreti sa intelegeti:
    -te ocupi cu vanzarea de dulciuri, ciocolate,bomboane: cat ai da pe dulciuri.ro ?
    -vinzi tamplarie termopan: cat ai da pe termopane.ro?
    -vinzi ceasuri, cat ai da pe ceasuri.ro ?
    sau mai grav:
    -te ocupi de seo: cat ai plati pentru seo.ro?
    etc

Si nu mai veniti inca odata ca voi cumparati astfel de domenii cu 700e, nici cu 5.000 nu va atingeti de ele, garantat.... Si sa nu minimalizati importanta business ului cu lenjerie, ati cadea de pe scaun...
    Iti inteleg nervozitatea serbancc , dar te inseli , eu nu ti-am facut o oferta de pret , ci doar am dat curs solicitarii tale si mi-am exprimat o opinie prin care am apreciat domeniul si am facut o evaluare .
    Sigur ca nisa conteaza , am afirmat intr-un post anterior ca nisa e buna , dar in aprecierea valorii unui domeniu nu intra numai nisa , sunt multi alti factori .
    Vorbesti ca si cum doar daca se cumpara domeniul tau se poate exploata nisa . Altfel e ilegala utilizarea keywordurilor lenjerie , lenjerie intima samd
    Ti-am dat argumente pentru care nu cred ca vei obtine un pret de genul celui avansat de tine . Daca opinia mea este una neavizata nu ai de ce sa iti faci probleme . La 5000 E iti poti permite un appraisal profesionist de la o agentie specializata .
    Daca nu cred nu inseamna ca nu iti doresc sa obtii pretul pe care il doresti . Pana la urma ceea ce conteaza e pretul de vanzare si nu parerea mea , nici macar un appraisal profesionist .
    Succes !
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 13th February 2010 la 16:26.

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    321
    Putere Rep
    34

Implicit

importanta businessului lenjerie pe nisa de ro este = cu 4 pe o scara de la 1 la 10.
    lenjerie-romantic o sa ia 10 mii la sfantu asteapta, nu era pret asa mare nici inainte de criza, nici sexshopurile nu se vand cu atata la poz1 si au vanzari mai mari, tu serbane stii ce vorbesc.

succes
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

@voidcode: salut marius! nu am idee ce vanzari au sex shopurile, ar trebui sa fie mai mari, si cam in aceeasi gama de adaos, daca importa. Aprecierea ta cu 4 din 10 o consider aproape corecta.

ontopic: lenjerie-romantic nu merita nici 2.000, el practic vinde locul 1 la "lenjerie intima" si promisiuni.

@Broscoi, nu este nervozitate, pur si simplu probabil ca il consider PREA mult parte din afacerea in sine, ca sa il privesc ca si entitate. Raman la convingerea ca as cumpara ORICAND orice domeniu de acest gen, cu 700e Si ca sa revin la primul post, discutia si parerea de care va spuneam a fost ca lenjerie.ro va putea fi achizitionat ( ca si oferta buna ) doar de un producator sau importator major, gen jolidon, care doreste sa intre puternic pe online. Orice alt simplu comerciant nu va gandi o astfel de achizitie. De asemenea am exclus refacerea domeniul ca si portal pe aceasta tema cu scopul de a vinde reclama, veniturile ar fi infime fata de investitie.

Poate nu am fost f clar, lenjerie.ro NU este de vanzare, daca voi vinde vreodata, voi vinde tot pachetul, dar am dubii. Ma rog, ma batea gandul asta anul trecut cand eram pe punctul sa plec din tara.

Nu pot sa apreciez valoarea lui, pentru ca profitul generat este adus de cele 3 magazine online si cele cateva site uri conexe, cu siguranta participa activ la acest profit.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

@ serbancc

,,Poate nu am fost f clar, lenjerie.ro NU este de vanzare, daca voi vinde vreodata, voi vinde tot pachetul, dar am dubii. Ma rog, ma batea gandul asta anul trecut cand eram pe punctul sa plec din tara.''

Eu doar am intrebat ,, nu am dat cu parul''......, daca va fii sa vinzi vreodata nu stiu daca o sa gasesti un client care sa cumpere ,,la pachet'' . Daca ar fii sa cumpar ar trebui sa inlocuiesc produsele (brandurile ) care sunt vandute pe site acuma.
    Daca tu o sa vinzi vreodata afacerea adica reprezentanta pe Romania a unui produs + site-urile, atunci vorbim de altceva. Nu putem evalua valoarea unei afaceri fara a cunoaste nivelul afaceri si contractele cu furnizori, practic ar fii doua lucruri de evaluat : site-urile, pozitia lor si afacerea in sine si conditiile acestea.
    Am un Blog

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Cu 10.000 E poti ridica aproape orice domeniu vrei pe primele pozitii la cuvintele mentionate.
    Si apoi in cat timp vei recupera cei 10.000 E din diferente de vanzari, eu sincer nu cred ca ai putea recupera suma asta in 1 an de zile
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    321
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cu 10.000 E poti ridica aproape orice domeniu vrei pe primele pozitii la cuvintele mentionate.
    Si apoi in cat timp vei recupera cei 10.000 E din diferente de vanzari, eu sincer nu cred ca ai putea recupera suma asta in 1 an de zile
    esti convins?
    intreaba-l pe serban daca se scoate si o sa iti zica, ce sacrificii necesita, daca se face asa usor 10 mii pe an de ce nu face toata lumea? s-o fi scotand dar pana acolo e treaba multa, marfa, stocuri, seo, vanzari, contabilitati,colete, etc nu stiu daca merita atata bataie de cap pt 10k pe an.
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de voidcode Vezi Post
    esti convins?
    intreaba-l pe serban daca se scoate si o sa iti zica, ce sacrificii necesita, daca se face asa usor 10 mii pe an de ce nu face toata lumea? s-o fi scotand dar pana acolo e treaba multa, marfa, stocuri, seo, vanzari, contabilitati,colete, etc nu stiu daca merita atata bataie de cap pt 10k pe an.
    Eu am fost dfe aceeasi parere ca si tine, 10.000 de E nu se fac usor, si nu poti fi nici o data sigur ca ii vei scoate, se pot intampla multe, eu am zis ca merita daca diferenta de profit de 10.000 de E se face intr-un an pentru a cumpara acel domeniu.
    Eu am profit mai mare de 10.000 pe an, si stiu ce multa munca si ce sacrificii e nevoie sa faci
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Depinde foarte mult de domeniu si calitatea/pretul produselor. Cu lenjerie scoti peste 10k /an profit daca stii ce faci.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu zic caci daca faci 10.000 euro profit / an cu cu un site si iti mananca tot timpul (full time) nu merita.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Eu zic caci daca faci 10.000 euro profit / an cu cu un site si iti mananca tot timpul (full time) nu merita.
    10k euro inseamna 833 euro pe luna (peste 30 mil). Intr-o tara in care multi ating apogeul undeva la 300 de euro/lunga, cred ca un castig decent.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand domeniu revelion2010.org - pret 250 ron
    De anuntul în forumul Domenii
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th November 2010, 19:15
  2. Vand domeniu premium, consultanta fiscala
    De nomak în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th February 2010, 11:22
  3. 4litere.com domeniu premium
    De Shumy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 7