Vand urmatoarele domenii :
jocuri.be
turistice.net
TratamenteNaturiste.org
Astept oferte pe PM .
Vand urmatoarele domenii :
jocuri.be
turistice.net
TratamenteNaturiste.org
Astept oferte pe PM .
O sa prezint cateva date despre domeniile pe care le vand :
6600 cautari globale exacte pentru keywordul tratamente naturiste conform Google
33100 cautarie globale tip expresie
CPC 0.23$
Trend crescator al cautarilor-Google trend
Tld-uri ocupate:com,net,org,info,eu si.ro
Deasemeni ocupat pentru tratamente-naturiste ( cu cratima) :com,net,org,info,eu si .ro
Domeniul similar , cu cratima , Tratamente-Naturiste.org , este un site functional de succes
Nu exista trademark pe aceste cuvinte
Data expirarii :14-Oct-2010
Data inregistrarii:14-Oct-2008
Ultima modificare făcută de Broscoi; 18th October 2009 la 21:16.
Pret ?
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Astept oferte peste 150 E .
In opinia mea , domeniul are potential mult mai mare .
110.000 cautari lunare globale tip phrase pentru keywordul turistice conform Google
trend crecator pentru acest keyword ; estimare in crestere pentru 2010
Scurt , memorabil , descriptiv
Excelent pentru un proiect in turism , se pot face subdomenii de succes pentru keyworduri f. cautate in Romania ( obiective turistice , oferte turistice , destinatii turistice , atractii turistice , trasee turistice , circuite turistice , pensiuni turistice , statiuni turistice , servicii turistice etc )
Nu exista trademark pe acest cuvant
Data inregistrarii : 22.10.2008
Data expirarii : 22.10.2010
Vand jocuri.be
Sa prezint cateva date despre jocuri.be
Date despre keywordul jocuri :
Competitie :10/10
Cautari globale exacte : 2,74 milioane cautari exacte
CPC = 0.44 $
Trend crescator din 2004 pana in prezent plus estimare de crestere de 4% in 2010 fata de 2009
Date despre domeniu :
Domenii ocupate :toate genericele
Alte domenii ocupate
-ccTLD nationale ro si md
-toate ccTld-urile foarte puternice (co.uk ,us.de etc )
-toate ccTLD-urile tarilor cu multi romani ( .es .it. .ca chiar si com.es etc )
-toate ccTLD-urile cu completare gen jocuri.tv ,jocuri.nu etc
-alte ccTLD-uri ( ch,hu,me,im,gr,nl,ru,se,sk,cn,com.cn,ws,com.sg,ag etc )
De ce jocuri.be ?
1.Pentru ca .be este o extensie puternica
2.Pentru ca .be este o extensie ieftina ( printre cele mai ieftine din Europa )
3.Pentru ca in Be sunt multi romani dovada estimarea de crestere a keywordului jocuri in Belgia este de 8 % ( in 2010 fata de 2009 )
4.Pentru ca extensia .be este scurta si mai usor de memorat ( decat com.es ,com.sg , ch, ws,nl etc )
5.Pentru ca pretul este mic .Si eu mi-as fi dorit sa fiu detinatorul jocuri.ro sau jocuri.com .Mi-as fi dorit sa fiu detinatorul jocuri.net dar aceste domenii sunt f.scumpe ( jocuri.net s-a vandut in anul trecut cu 8895$ ) .
Din punct de vedere SEO diferenta fata de jocuri.ro, jocuri.net este cu mult mai mica decat diferenta valorica fata de acestea .
Anunt valabil pentru toate cele trei domenii . Preturi negociabil . Discutam pe PM .
Multumesc .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)