Salutare,
Probabil ca stiti deja ca prin eDomenii se pot cumpara domenii cu extensia .ro.im. Ce parere aveti despre aceste domenii? Ar merita cumparate? Pretul unui astfel de domeniu este de 3 EURO / an.
Salutare,
Probabil ca stiti deja ca prin eDomenii se pot cumpara domenii cu extensia .ro.im. Ce parere aveti despre aceste domenii? Ar merita cumparate? Pretul unui astfel de domeniu este de 3 EURO / an.
.ro.im ? nu... de ce sa cumpar un sub-sub domeniu la tld-ul .im ?
parerea mea: nu se merita.
Aha, good to know!Ma batea gandul sa cumpar cateva.
Sunt altele care sunt gratuite, de exemplu: CO.CC : Free Domain Name service, nu vad de ce as da 3euro/an pentru ro.im
Probabil se gandesc ca vor pescui cativa prin povesti gen asemanare IMobiliare, IMprumut care apar la ei pe site
am primit si prin sms "megaoferta"![]()
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Nu merita.
Spre exemplu ro.tl ofera subdomenii gratis iar o diferenta prea mare intre cele doua nu este zic eu.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 8th December 2007 la 14:12.
practic te abonezi la ei la subdomenii ..... ei si au cumparat domeniul ro.im pe care au dat vreo 490 de lire pe an si acum revand ... mai baga un spam pe telefoane ..... si vand si ei. acum daca la anul nu il mai platesc ramane si clientul fara domeniu... ce va face clientul ii suna ... si ce rezolva asteapta 3 saptamani raspuns ...
nu merita. mai degraba mergi pe un .info care si mai ieftin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)