Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Verificare de cont si de Paypal la Bigrock.com

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit Verificare de cont si de Paypal la Bigrock.com

Salut dragi colegi. Are cineva cont la Bigrock.com? Am cumparat un domeniu pe 10 ani si am primit, peste o zi, un email prin care mi se cere sa confirm contul si tranzactia, ca sunt detinator al Paypal-ului ....

Ati mai intalnit situatia asta? Mai este cineva care cumpara domenii folosind BigRock.com? La fel ati patit? Cum ati procedat?

Dear Customer,

Thank you for signing up with BigRock. We have received your payment dated : Jan 31, 2016 through PayPal Gateway and have credited it to your Customer account id: UNNUMAR.

We have noticed that you have used your PayPal account for making the payment. Since this is your first transaction using this account, we request you to verify your payment and confirm the legitimacy of your account.

Please provide us the below mentioned documents by next 24 hours.

1. Photo Identification proof of the Paypal Account Holder containing the authorized signature. (Eg: Driving License, Passport, etc.)

2. Authorization letter from the Paypal Account Holder confirming the payment done with us [Format attached below].

To complete this verification promptly and to avoid any miscommunication, we recommend you to scan and attach the documents to this email itself. You may also add watermark (For Bigrock Verification only) on the images.

We hope you understand that such verification procedures are required to mitigate the risk involved in online transactions. Nevertheless, if you have any further queries, please feel free to update this ticket.

You can also contact our support team at the details mentioned on our website for any clarifications required: Contact Us

Thanks in advance.

Regards,
    Mangesh
    Risk Assessment Team
    BigRock
    Deja am Paypal Verificat (de multi ani). Nu am mai intalnit vreun registrar sa imi ceara sa confirm platile facute prin Paypal (Verified)
    Ultima modificare făcută de iuddavali; 1st February 2016 la 10:17.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Scuze de postare imediata dupa o alta postare de-a mea, dar trebuie sa scriu rezolvarea si nu mai pot modifica postarea de mai sus.

Am discutat cu BigRock mai intai prin formularul de contact online, am explicat situatia si am fost sfatuit sa trimit un email ca raspuns la ceea ce primisem. Asa am facut, am trimis email inapoi la ce mi-au scris ei, am continuat si in ticketul de suport sa imi scriu parerea cum ca este suficient doar contul de paypal verificat si ca nu agreez varianta de a le trimite documente personale si semnatura mea. Intr-un final au acceptat si ... sper sa fie totul ok si sa se mentina asa pentru toti cei 10 ani pt cat am platit acel domeniu.

Daca veti intampina si voi probleme ca aceasta, sa stiti cum am procedat eu, ca reper, in speranta ca toti vom avea izbanda.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Verificare adresa shipping Paypal
    De puthre în forumul PayPal
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th March 2013, 14:01
  2. Tip de cont PayPal
    De Florin M în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th August 2012, 00:28
  3. Verificare card la contul de paypal.
    De Vali Mihalcea în forumul PayPal
    Răspunsuri: 20