Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Ceva cam ciudat...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

O sa exemplic, pentru ca e mai usor. Un site al unui centru medical din Bucuresti sa zicem, se incadreaza in World: Română: Regional... Un site despre prevenirea unei boli se incadreaza in World: Română: Sănătate. Exista insa si posibilitatea ca un site regional sa apara in ambele categorii. Este unica exceptie a dmoz legata de multiple listings

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de florinn Vezi Post
    poate explica cineva
    mai precis care este diferenta intre aceste 2 categorii:
    World: Română: Regional: Europa: România: Sănătate
    World: Română: Sănătate
    E asa cum a zis miromulus.
    World: Română: Regional: Europa: România: = de interes regional romanesc..pe zone, judete, localitati, comune etc..
    World: Română:= continut general romanesc.
    Un site poate fi listat in doua categorii regional si W/R in cazul in care ofera o optiune generala de folosire, cumparare etc.

Spre exemplu: un site al unei echipe romanesti de oina, poate fi inscris in sectiunea specifica din Sport si eventual, daca exista si o locatie regionala, in regiunea/judetul/orasul de interes ..specificata de/ca locatie.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit

Problema cu dmoz persista si la mine,am impresia ca este ceva necurat acolo,mi se pare imposibil,dupa cum am spus si la primul post ,inscriu un site azi si maine este listat in director iar celelalte 3 site-uri care le-am inscris in urma cu cateva luni in aceeasi categorie cu descriere si titlu scurte si la obiect nu apar nici acum.Adica acel editor nu lucreaza si el intr-o ordine ,sau pe unul din site-uri il vede iar pe celelalte 3 nu?
    Nu am pe nici un site continut copiat,nici un site de-al meu nu incalca regulile dmoz,nu vad unde ar fi problema,macar nu stiu daca sunt acolo in asteptare sau cineva le-a facut "nevazute"
    Ce pot face daca am cateva dubii despre un editor?
    P.S site-urile despre care vorbesc sunt anunt-auto.ro dezmembrarimasini.ro cautamasini.ro
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 25th September 2006 la 00:02.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de dragoserv Vezi Post
    Ce pot face daca am cateva dubii despre un editor?
    Poti sa ramai cu dubiile, daca nu esti sustinut de dovezi sau alte lucruri care sa il incrimineze.

Oricum e o conspiratie impotriva ta...asta e clar.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Poti sa ramai cu dubiile, daca nu esti sustinut de dovezi sau alte lucruri care sa il incrimineze.
    Adica ce dovezi mi-ar trebui? da-mi un exemplu te rog.
    Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Oricum e o conspiratie impotriva ta...asta e clar.
    Nu inteleg ce ai vrut sa spui ,vrei sa fi mai explicit?

P.S. Daca tot esti editor acolo spune-mi si mie te rog mai astept am vreo sansa sau sa uit de dmoz?
    Ultima modificare făcută de dragoserv; 25th September 2006 la 01:05.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

dragoserv logica mea spune ca din moment ce baniesti pe cineva ca facand un lucru impotriva ta...si daca vrei sa iei masuri impotriva lui...trebuie sa aduci dovezi care sa il incrimineze.
    Daca nu poti face astea, inseamna ca e un scurt circuit pe undeva pe la tine.

Cat despre conspiratie...de cateva ori tot te-ai plans ca am eu sau altii ceva cu tine: pe softpedia, seopedia si dmoz.
    Cred ca e doar in capul tau totul. Mai ales ca nu poti dovedi ca cineva are ceva cu tine.

E un proces normal ceea ce se intampla in DMOZ. Am mai spus de 1000 de ori, e un director bazat pe voluntariat (multi ar spune ca pe coruptie...dar ei nu editeaza in DMOZ deci sint (ne)indreptatiti sa zica asta) si deci editorul respectiv editeaza din placere si cand are timp. Nu e un seriviciu public care sa serveasca oamenii. Cititi documentatia ODP pentru editori si vizitatori. E tradusa si in limba romana.
    Daca nu intelegeti lucrurile astea...puteti face acuzatii si mituri despre ODP.

Asa ca dragoserv ar trebui sa iti scoti din cap faptul ca cineva are ceva cu tine si sa te gandesti ca poate ceea ce zici, faci e gresti.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit

Bun ,daca este asa ca nu-i nici o problema cu editorul,spune-mi si mie te rog care este timpul maxim care trebuie sa-l astept? cu anunt-auto.ro deja astept de vreo 5-6 luni ,cu toate ca din cate vad pe forumuri se zice ca la categoria Romana se lucreaza mult mai repede fata de engleza..

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

dragoserv, nu exista timp maxim si minim. Exista editori voluntari care editeaza sau nu.
    Ti-am zis mai devreme, ca nu sintem oficiu de prestari servicii. Site-urile or sa stea in asteptare pana un editor o sa le adauge. Simplu.

Da, categoria romana lucreaza mult mai repede..nu cred ca iti dai seama comparativ cu alte categorii, cat de repede se lucreaza. Si sintem cu mult mai putini.

Asa ca lasa site-ul acolo si vezi de altele. El o sa fie adaugat..nu iti pot spune cand.

Nu il trimite in mai multe categorii pentru a nu fi acuzat sau catalogat ca ODP spamming.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Dragos, in momentul in care trimiti un site in dmoz, accepti faptul ca site-ul poate sau nu sa fie inscris si ca acest lucru nu mai depinde de tine sau de timp. Acest lucru este decis doar de editorul categoriei si cei care ii sunt superiori pe baza regulamentului si ghidului de editare. Daca un editor este rauvoitor, poti sa-l reclami catre echipa de abuzuri dar trebuie sa aduci dovezi. Toti cei care trimit un site si nu-l vad listat imediat insa se considera nedreptatiti, abuzati si cauta sa arate ca editorul X le este concurent si ii persecuta.

Dmoz este un proiect bazat nu numai pe voluntariat ci se pe ideea ca deserveste internatutii si nu proprietarii de site-uri. Nici un editor dmoz (roman) nu este interesat de vechimea unui site, de cine il detine sau altfel de idei de genul asta. Primul lucru care ne intereseaza este valoarea lui si nu numai daca respecta conditiile de inscriere. Un astfel de site poate fi inscris chiar si fara sa fi fost trimit de catre proprietar. De fapt, o mare parte din site-uri asa sunt adaugate.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit

Ok deci tot ce am de facut este sa astept,am inteles.
    Ceea ce ma intereseaza pe mine ,cam dupa cat timp pot sa-mi dau seama ca site-urile au fost refuzate dupa 5-7-10 luni ? presupun ca exista totusi un timp maxim in care un site trebuie adaugat sau respins.
    Va multumesc pentru raspunsuri.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PR ciudat
    De hyp3rion în forumul Utile
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 15th February 2009, 03:16
  2. ciudat
    De mariusx în forumul Adsense
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 7th May 2008, 21:12
  3. E ceva ciudat, e de jale oricum.
    De danmarius7 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th January 2007, 15:15
  4. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2007, 18:45
  5. Ceva ciudat
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th June 2006, 11:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •