18th August 2019, 22:10
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am incercat sa intru din Romania, Ungaria, GB, Spania, Germania, Italia, Austria, si pe unde m-am mai plimbat pe aici prin europa si a trebuit sa lucrez si.... functioneaza. Prin Moldova nu am fost, dar daca ajung pe acolo so incerc sigur o sa mearga.
Prin urmare cred ca este din cauza conturilor voastre, probabil ati incercat sa ocoliti regulile lor si ati fost penalizati. Nu am cum sa intreb de ce voi nu puteti sa accesati fara sa stiu cine sunteti voi. Nu inteleg de ce simtiti nevoia de a secretiza in asa hal identitatile voastre. Nu am ce sa fac cu ele, nu am cum sa le fur, nu ma voi imbogati spunand la altii cine sunteti. Ma gandesc ca intradevar aveti ceva de ascuns, probabil stiti si din ce cauza nu va mai baga in seama Facebook (si va taie accesul la o modalitate de comunicare la care orice advertiser are acces) dar o faceti pe inocentii.
Prin urmare si in concluzie, decat sa imi pun eu in pericol contul si sa risc vreo penalizare, va doresc succes in aflarea motivului prin alte metode.