Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Ritm organic de crestere

Afișare hibrid

calinevents este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2015
    Vârstă
    41
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit Ritm organic de crestere

Salutari. As vrea sa va intreb ce ritm organic de crestere au paginile voastre , in conditiile in care aveti deja ceva mai multe like-uri (eu am 50k ). Momentan ritmul meu de creste este 0.2 - 0.3 % dar acum dezvolt un brief pentru o strategie social media si ma intrebam cat de fezabil ar fi sa includ ca obiectiv de proces un ritm saptamanal de 1 - 1.5 % ? Ma gandesc ca acest procent pe care il am eu acum se datoreaza continutului si atunci, daca as avea continutul adecvat, l-as putea creste...

iasivezi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

Pai depinde de domeniul abordat. In cazul tau esti nisat pe rochiile de mireasa care sunt un subiect tabu unde poti miza pe fetele dornice de maritis. Eu unul am un o pagina de facebook a unui site generalist si cresterea organica este foarte mica, dar nici nu am bagat vreun ban in cresterea paginii pentru ca nu vand nimic.

Cand este gata strategia te astepta cu feedback si poate chiar sa o impartasesti cu comunitatea

Succes si spor!
    Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2015
    Vârstă
    41
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutări. Am început planificarea si implementarea strategiei de care vorbeam mai sus. Pana acum ce rezultate am obtinut ar fi cam asa (testele si rezultatele sunt obtinute pe 3 pagini fb din zona femei/modă deci nu stiu in alte nise cat si cum se aplică).
    Legat in primul rand de ritmul de crestere organică. Prin mai.multe mixuri de continut am reusit sa ajungem cu ritmul organic la 0,4%. Dar studiind mai multe pagini de pe această nisa , inclusiv pagini straine, am observat ca zona 0,3-0,4% e comună, deci 1% pare dificil de atins. Cel mai probabil acest ritm.reflectă eforturile de marketing offline.
    Apoi legat de reach-ul posturilor am.observat ca un status update are in mod natural, datorita algoritmului fb un reach cu 200-250% mai mare decat postarea unei singure fotografii. In aceeasi idee am.observat ca portarea mai multor fotografii de pe o platformă mobilă-telefon,tableta- e văzut de fb drept postarea unui status. Aceste posturi fiind arătate asa in insights, pe cand postarea mai multor fotografii intr-un post de pe un calculator desktop e văzut că post type photo, avand o expunere mult mai mica datorită algoritmului fb.
    Va mai tin la curent cu ce mai observăm

ipate este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th January 2015
    Locaţie
    Arad
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de calinevents Vezi Post
    In aceeasi idee am.observat ca portarea mai multor fotografii de pe o platformă mobilă-telefon,tableta- e văzut de fb drept postarea unui status. Aceste posturi fiind arătate asa in insights, pe cand postarea mai multor fotografii intr-un post de pe un calculator desktop e văzut că post type photo, avand o expunere mult mai mica datorită algoritmului fb.
    Eu din câte știu facebook vede postul ca fiind photo/status/video etc în funcție de lucrul care-l faci prima data în post, de exemplu adaugi prima data textul este status, adaugi prima data poza e drept poză. Indiferent pe de ce dispozitiv postezi. Și mie mi se pare că reach-ul este puțin mai mare dacă postezi de pe mobil/tabletă.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2015
    Vârstă
    41
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De pe desktop când adaugi poza la status il transforma automat in poză...

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

Implicit

Recent două din pagini de fb care aveau in jur de 1000 de like-uri una dintre ele și cealaltă aproximativ 400. Prima a ajuns într-o săptămâna la aproape 3000+ și cealaltă la 2800+. La voi tot așa se întâmplă?

2,894 likes +1,791 this week
    3,047 likes +1,680 this week

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Recent două din pagini de fb care aveau in jur de 1000 de like-uri una dintre ele și cealaltă aproximativ 400. Prima a ajuns într-o săptămâna la aproape 3000+ și cealaltă la 2800+. La voi tot așa se întâmplă?

2,894 likes +1,791 this week
    3,047 likes +1,680 this week
    Te ocupai de ele sau le-ai lasat de capu lor? Tind sa cred ca daca le accesezi des(aproape zilnic) nu se vad efecte de genu, am primit si eu boom-uri de genu la 2 pagini si am observat dupa cateva luni, iar de care ma ocup mai mult, tot cu procente minore cresc zi de zi, saptamana de saptamana.
    Fara semnatura.

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Una din ele era accesata zilnic, cealaltă nu o mai accesasem de mult timp (6luni).
    Posturile au un reach mai mare la pagina mai accesata spre deosebire de cealaltă. Țin sa precizez ca una avea conținut in Romană si cealaltă in engleza (cea neaccesata).

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Te ocupai de ele sau le-ai lasat de capu lor? Tind sa cred ca daca le accesezi des(aproape zilnic) nu se vad efecte de genu, am primit si eu boom-uri de genu la 2 pagini si am observat dupa cateva luni, iar de care ma ocup mai mult, tot cu procente minore cresc zi de zi, saptamana de saptamana.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand trafic organic
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 11th August 2014, 08:41
  2. trafic organic de 4000 vizitatori/luna
    De cristescu77 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th November 2013, 15:18
  3. Trafic Adwords VS Organic
    De adriant în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th October 2013, 16:01
  4. Ce converteste mai bine, organic sau paid?
    De emm în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 29th July 2012, 03:40
  5. Fluctuatii trafic organic/CPC
    De Quietkiller în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2011, 17:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •