Nu are neaparat legatura cu sponsorizarea postarilor.
Si la mine acum cateva saptamani o pagina la care nu am facut reclama a ajuns de la cca 50 la >3.000 de likuri.
Nu are neaparat legatura cu sponsorizarea postarilor.
Si la mine acum cateva saptamani o pagina la care nu am facut reclama a ajuns de la cca 50 la >3.000 de likuri.
Da, mai bag undeva la 200 lei lunar pe postari sponsorizate. Ultima oara cand am primit like uri multe, dar nici chiar asa, a fost cand au incercat sa imi ia bani de pe card si nu am mers. Dar cum am adaugat un card nou, cum s-a oprit robinetul.
Acum sa vedem cat de utili vor fi acesti fani.
Nimic.
La mine e vorba despre mai multe grupuri, dar nu la toate... in continuare cererile sunt in crestere zi de zi.
Si eu am inregistrat o crestere in aceiasi perioada, insa foarte mica in comparatie cu exemplul tau..
Ai avut noroc..
La cati mai multi fani si like-uri
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
La mine inca continua, normal aveam maxim 5 cereri, acum am peste 25 de cereri zilnic, sa ramana asa![]()
Ce fain ar fi sa primesc si eu un boost din asta pomanaDar la mine continua ritumul organic de crestere , 0.2 - 0.3 % saptmanal ....
Si eu mai astept sa se intample inca o data![]()
Nimic.
La mine a slabit, dar tot am mai multe cereri pe zi la grupE bun... sa ramana asa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)