Gata cu pomana. Revenim la normal. Probabil si-au facut griji de ce nu am mai sponsorizat postari. Oricum le multumesc ca mi-au sporit cu 50 % nr de fani.
Gata cu pomana. Revenim la normal. Probabil si-au facut griji de ce nu am mai sponsorizat postari. Oricum le multumesc ca mi-au sporit cu 50 % nr de fani.
Nimic.
La tine o fi. la mine nu intra nimic de pe facebook, parca e restrictionat total![]()
Sa inteleg ca in trecut ai sponzorizat postari? poate cei care au mai sponzorizat postarile mai primesc si reclama gratis.Gata cu pomana. Revenim la normal. Probabil si-au facut griji de ce nu am mai sponsorizat postari. Oricum le multumesc ca mi-au sporit cu 50 % nr de fani.
Da, mai bag undeva la 200 lei lunar pe postari sponsorizate. Ultima oara cand am primit like uri multe, dar nici chiar asa, a fost cand au incercat sa imi ia bani de pe card si nu am mers. Dar cum am adaugat un card nou, cum s-a oprit robinetul.
Acum sa vedem cat de utili vor fi acesti fani.
Nimic.
Nu are neaparat legatura cu sponsorizarea postarilor.
Si la mine acum cateva saptamani o pagina la care nu am facut reclama a ajuns de la cca 50 la >3.000 de likuri.
La mine e vorba despre mai multe grupuri, dar nu la toate... in continuare cererile sunt in crestere zi de zi.
Si eu am inregistrat o crestere in aceiasi perioada, insa foarte mica in comparatie cu exemplul tau..
Ai avut noroc..
La cati mai multi fani si like-uri
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Ce fain ar fi sa primesc si eu un boost din asta pomanaDar la mine continua ritumul organic de crestere , 0.2 - 0.3 % saptmanal ....
Si eu mai astept sa se intample inca o data![]()
Nimic.
La mine a slabit, dar tot am mai multe cereri pe zi la grupE bun... sa ramana asa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)