Salut,
Este permis sa cer vizitatorilor unui site sa dea share la un link, in schimbul deblocarii ulterioare a unei reurse?
NU like la pagina!
Initial era contra cost, dar acum as prefera share.
Merci
Salut,
Este permis sa cer vizitatorilor unui site sa dea share la un link, in schimbul deblocarii ulterioare a unei reurse?
NU like la pagina!
Initial era contra cost, dar acum as prefera share.
Merci
Am vazut pe foarte multe site-uri de videclipuri ca sunt folosite plugin-uri care te ''obliga'' sa dai share/like pentru a te lasa sa vezi video-ul si nu cred ca le interzice vreo lege sa faca treaba asta.
Facebook Pages Terms
III. Page Features
E. Promotions
3. Promotions may be administered on Pages or within apps on Facebook. Personal Timelines and friend connections must not be used to administer promotions (ex: “share on your Timeline to enter” or “share on your friend's Timeline to get additional entries”, and "tag your friends in this post to enter" are not permitted).
Cunosc destul de multe persoane cărora le-a fost banat site-ul din acest motiv. Nu ai voie să obligi utilizatorii să dea share pentru a vedea ceva. Ca un sfat, încearcă să postezi articole de calitate care să placă utilizatorului, implementează lângă un buton de SHARE și cu siguranță utilizatorii vor da SHARE de bunăvoie. Sper că te-am ajutat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)