5th December 2014, 21:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Printr-un astfel de pop-up nu faci altceva decat sa iti enervezi vizitatorii (sa inchida instant fereastra si chiar sa nu mai revina pe site), daca pe siteul respectiv vor gasi informatii utile vor da singuri like folosind like-box-ul, pe care zici ca il ai deja.
Chiar daca intrebarea se referea la Facebook, recomand sa implementezi pe site si un sistem de newsletter si iti construiesti singur baza de adrese. Acest lucru necesita timp si constanta in privinta calitatii continutului, poti stimula abonarea la newsletter oferind un ebook gratuit cu informatii utile pentru targetul siteului tau.
In functie de nisa siteului si a modului in care este implementat newsletter-ul, traficul poate fi chiar mai mare decat cel venit de pe o pagina de FB care nu beneficiaza de buget de promovare.
5th December 2014, 23:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu inchid imediat orice site pe care gasesc likebox.. deschis intr-un popup sau lightbox. Pentru ce sa dau like daca eu abia intru ? Eu as pune ceva mai ingenios... si anume cand vizitatorul vrea sa iasa de pe site (si de duce cu sageata catre close button), sa-i afisezi un lightbox cu ceva funny cu mentiunea ca te poate gasi si pe facebook. E mult mai digerabil, zic eu.