Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Promovare postari

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit Promovare postari

Intrebare.
    Ce se intampla daca promovez postari de cateva mii de $ pe facebook si eu n-am bani in paypal sau card?
    A incercat cineva? E cineva dator la facebook? Ce se poate intampla?
    Stim cu totii ca facebook retrage banii din paypal (probabil la fel si de pe card) dupa cateva zile chiar si 1-2 saptamani.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Se pot intampla multe, dar cel mai probabil (99% din cazuri) paypal sau banca la care ai card va recupera de la tine datoria. De obicei prin executare silita. Sau vinderea datoriei catre firme de recuperare care te vor ameninta constant pana le platesti suma + dobanzi + deranj.
    Trust, but verify.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai de ce sa recupereze banca sau paypal datoria? Eventuala datorie ar fi catre facebook, nu catre banca sau paypal.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

E cam aiurea, dar presupun că așa stau lucrurile.
    Totuși, cred că FB are o problemă. Ți se sugerează de fiecare dată să-ți promovezi postul. De acord cu asta. Ți se spune ulterior și că o să te coste. De acord și cu asta. Însă nu știu dacă nu cumva ai nevoie de mai mult de atât, eventual un contract, pentru a-ți putea vinde serviciile pe datorie.
    Există o semnătură undeva, cu valoare legală?
    Where the heck is money back guaranteed? E un serviciu online, adevărat? sau pentru servicii nu se aplică nicio lege? Dacă n-am fost mulțumit de promovare? Trebuie să plătesc oricum?
    Dacă intru pe un site saitsmecher.com și apăs pe niște butoane, în joacă sau intenționat, asta mă face dator? Că nu știu să fi semnat nimic în sensul ăsta. Adică, un cont de Facebook poate face parte dintr-un scenariu de cămătărie aici?

Cred că ar fi mai multe de discutat aici. Sincer, nici n-am știut că e pe datorie chestia aia, nu m-a interesat niciodată să mă promovez pe FB, pe bani. Din ce-am citit, nu prea e nimeni fericit de promovarea pe FB.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Intrebare.
    Ce se intampla daca promovez postari de cateva mii de $ pe facebook si eu n-am bani in paypal sau card?
    A incercat cineva? E cineva dator la facebook? Ce se poate intampla?
    Stim cu totii ca facebook retrage banii din paypal (probabil la fel si de pe card) dupa cateva zile chiar si 1-2 saptamani.
    Nu poti ajunge la cateva mii, nici chiar la sute. Exista praguri de facturare, primul e la 20 de euro https://www.facebook.com/help/105373712886516. Sa creasca pragul trebuie sa ai plati efectuate si sa depasesti niste limite
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Pai de ce sa recupereze banca sau paypal datoria? Eventuala datorie ar fi catre facebook, nu catre banca sau paypal.
    Datoria e catre banca/paypal pentru ca platesti cu cardul sau cu contul de paypal. Banca sau paypal onoreaza cererea Facebook automat (pentru ca tu ai autorizat plata) si tu ai contul pe minus (daca n-ai bani).
    De exemplu la paypal - ti se retrag banii, apoi iti apare balanta negativa. In caz ca n-ai vazut, asa arata:

@designarti - Contract exista, il semnezi electronic cand bifezi ca esti de acord cu termenii si conditiile. Daca nu ai o metoda de plata autorizata datoria e catre FB, daca ai autorizat sa iti ia bani din PP, datoria e catre PP.
    Trust, but verify.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Ai anumite praguri, de care daca ai trecut Facebook opreste campaniile. Pragurile de care am dat eu pana acum in Ron sunt 50 si 100.

Daca ai ales sa platesti cu un card nu vei ajunge pe minus in caz ca nu ai bani pe el. Insa o data la cateva zile Facebook va tot incerca sa iti traga bani din cont. Iar cu prima ocazie cand ai bani pe card si i-ai lasat acolo timp de cateva zile, te vei trezi cu datoria catre Facebook platita....si mai putini banuti pe card

Havrince Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    323
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu am vreo 7dolari in minus de multa vreme si imi amintesc ca am de platit doar cand intru pe pagina de campanii. Pe paypal exista si buton de anulare a unei autorizari de plata imediat dupa ce am facut-o.

You've authorized use of your PayPal account for future payments to Facebook Ireland, Ltd..

Billing ID ******************
    Status Cancelled on Jan 3, 2014
    Description Facebook Payments
    undeva pe aici paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_manage-paylist
    ★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Cu banca nu am patit cu Facebook dar cu o situatie cu un hotel, care mi-au luat banii chiar daca nu aveam bani in cont (inregistrasem cardul). le-am cerut explicatii, au zis ca a venit de la Visa si chiar am primit amenintari de executare silita, intre timp facusem refuz de plata, nu trebuia sa platesc banii astia, ei totusi ma executau silit ca era contul pe minus.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Creantele se pot cesiona, deci altcineva te poate urmari in recuperarea creditului angajat, inclusiv prin executare, daca faza amiabila nu da rezultate. Exact cum se intampla cu creditele, daca banca nu ajunge la o intelegere amiabila va vinde datoria unui tert care are timpul si mijloacele sa stoarca banii de la tine. Totusi, nu am auzit sa se intample ceva cu un cont ce nu si a platit sumele datorate si pe fb si pe adw fiind functionale chiar si dupa un an, desigur, nu mai poti rula campanii.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Seo si promovare
    De Claudiu4 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th July 2013, 12:47
  2. Promovare Bloggeri
    De Nickalls în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 31st March 2013, 08:54
  3. promovare seo
    De voidcode în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th October 2011, 13:05
  4. Promovare joc sudoku
    De tiberiur în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th January 2011, 15:52
  5. Promovare sau spam ?
    De DubluQ în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th January 2008, 08:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •