Mai precis asta, aveam optiunea chiar cand initiam adul de tip post engagement si vad ca a ramas pe adurile vechi. Acum nu regasesc optiune nici in initierea adului si nici in editarea lui. Ma poate ajuta cineva?
Mai precis asta, aveam optiunea chiar cand initiam adul de tip post engagement si vad ca a ramas pe adurile vechi. Acum nu regasesc optiune nici in initierea adului si nici in editarea lui. Ma poate ajuta cineva?
Salut,
Toate adurile le poti vedea in facebook .com/ads/ si de colo dai pe manage .
Si asa ajungi in contul tau de advertiser si acolo gasesti toate adurile si starea lor:
pending, completed, paused, running/started.
Au schimbat interfata acuma 3 zile si metoda de aprobare ciudat ca refuza aduri care au cuvinte in romana asemanatoare cu cele din eng (ex: Paste - sarbatorii de Paste).
Ce legatura are cu subiectul?
Scuze cred ca am gresit eu.
Ceea ce vroiam sa spun : ca de aprox o saptamana facebook a schimbat politica si adurile trebuie verificate si aprobate de aceea acea optiune nu mai exista.
Scuze daca am fost pe langa suboiect incercam doar sa fiu de ajutor dar cred ca nu am fost.
Ultima modificare făcută de EmilF; 6th April 2014 la 22:17.
Acea optiune exista, de aia am pus si screenshoot, este de astazi. Se pare ca nu mai poti face noi aduri de acest fel.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)