Un nou update la tema, noroc ca intru din ce in ce mai rar pe facebook si nu ma mai afecteaza vizual. Oricum, arata ca naiba si s-a insistat mai mult pe optimizarea reclamelor.
Facebook a anuntat un update, insa atat la news feed cat si la pagini (facebook.com/business/news/A-Streamlined-Look-for-Pages ). Undeva am citit ca doresc sa simplifice utilizarea...
Pe multi care am intrebat mi-au spus ca la ei nu s-a modificat nimic.
Aceste genuri de updateuri se deruleaza in cursul a catorva zile sau chiar si saptamani. Cu totii vom vedea aceste schimbari. Daca dai o cautare pe Google, vei gasi mai multe articole care se ocupa cu aceasta tema, din pacate eu inca nu pot sa postez linkuri.
Update-ul s-a facut pentru cei ce au facebook-ul in engleza. Deocamdata..
Eu am Facebook-ul in engleza si inca nu mi-a aparut acest update, deci nu cred ca asta e regula.
Ideea este ca acest update se va aplica prima data celor care au FB-ul in engleza, insa pe parcursul unei perioade de timp, nu dintr-odata la toti. De obicei aceata este o regula atat la FB cat si la Google...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)