postplanner.com ofera este si o varianta gratuita, a incercat cineva acest serviciu?
am mai gasit si Robotic Surfing - Internet Marketing Software .. pare ieftin ... si in dezvoltare![]()
postplanner.com ofera este si o varianta gratuita, a incercat cineva acest serviciu?
am mai gasit si Robotic Surfing - Internet Marketing Software .. pare ieftin ... si in dezvoltare![]()
pentru mine are potential imens, de aia am si investit. Nu cred ca se justifica sa il scot public, versus cati bani as primii pentru utilizarea lui de catre altii.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Nu stiu scriptul cum se numeste, dar poti folosi gratuit www.cooldown.ro
Exista podibilitatea sa programezi o postare (anunt) sa se publice in toate grupurile si paginile in care esti inscris sau le moderezi. O solutie foarte buna din Romania este Cooldown.ro free Facebook schedule
Gratuita in totalitate, ofera toate facilitatile unui cont premium de pe alte pagini:
Posturi nelimitate
Conturi nelimitate (la cerere)
Analiza a clickurilor primite
Suport gratuit
Ăsta nu vă ajută? PHP Scripts - phpSFP - Schedule facebook posts | CodeCanyon
phpSFP este un script care face ceea ce vrei tu, costă doar paisprezece dolari.
Stiu ca-i cam veche topicul, dar mai bag si eu aici, pot crea eu script pentru postare automata pe pagini fb de pe feed-uri cu import automat,de pe orice site care ofera funtia de feed/rss, importul il pot face chiar si la minut, mult mai bun decat phpSFP.Cine doreste ma poate contacta pentru exemplu pagina fb.
Buna ziua tuturor! Sunt nou pe acest site si as dorii daca se poate cateva informatii despre site-ul asta cooldown ....Mi-am facut si eu cont la ei dar nu reusesc sa configurez contul pentru al lega cu pagina de facebook imi da o eroare cand incerc sa ma conectez...(URL-ul oferit nu este permis de către configuraţia aplicaţiei.: Unul sau mai multe dintre URL-uri nu sunt permise de configurarea aplicaţiei. Trebuie să se potrivească cu URL-ul site-ului web sau cu URL-ul Canvas, sau domeniul trebuie să fie un subdomeniu al unuia dintre subdomeniile aplicaţiei.)....
Ce este de facut in cazul asta...am incercat sa creez o aplicatie prin facebook development dar nu am reusit! Putin ajutor va rog![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)