Am o curiozitate, cat credeti ca valoreaza pagina de facebook a lui Cristiano Ronaldo?
Adresa paginii: https://www.facebook.com/Cristiano
58,854,872 likes · 1,125,540 talking about this
Am o curiozitate, cat credeti ca valoreaza pagina de facebook a lui Cristiano Ronaldo?
Adresa paginii: https://www.facebook.com/Cristiano
58,854,872 likes · 1,125,540 talking about this
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
parerea mea, intre 500.000 - 700.000 euro deoarece e targetata. daca era doar o pagina oarecare tot cu atatea likeuri, i-as fi dat undeva la 300.000 - 400.000 E.
Pagina respectiva este destul de populara, ca si personalitate etc Daca ar face un clip publicitar si l-ar promova pe pagina de facebook ar putea fii vazut de aproximativ un milion de fani + distribuiri.
As mai adauga o pagina, este vorba de:
https://www.facebook.com/pages/Apple...37947732957611
9,279,625 likes 36,657 talking about this 111,678 were here
Daca este vorba de un brand, cat ar valora?
Ultima modificare făcută de felix; 1st July 2013 la 23:06.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Sa fim seriosi, 100 euro pe 10.000 fani ii platesti ptr aia adusi cu japca cu clickjack, in cazul Cristiano ptr fani naturali, nisati, interesati de fotbalist si fotbal, de produsele preferate,etc, discutam de minim 3-400 euro ptr 10k.
ti am scris mai sus pentru cristiano, la branduri nu pot sa evaluez, este o pagina de informare si relatii clienti, cand discutam de un brand, nu m-as gandi cat vand si daca vand.
Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai populari atleti care detine o pagina oficiala pe Facebook. Este unul dintre fotbalistii mei preferati, deci nu se pune in discutie daca i-am acordat Like sau nu!
Ii urmaresc activitatea indeaproape si cred ca posteaza lucruri noi (poze, filmulete, reclame) in mod constant, ceea ce este foarte important, parerea mea! Luand in considerare faptul ca la ultima poza cu scop comercial a primit 278,883 likes si 19,646 shares, ne putem da seama de impactul pe care il poate produce in randul fanilor (posibil potentiali clienti) - Asta cred ca e cel mai important aspect.
Analizand aceste detalli, valoarea paginii depaseste garantat 1 milion de euro!
Ultima modificare făcută de adicom; 2nd July 2013 la 01:14.
Eram interesat de valoare, pentru a incerca sa fac un mic algoritm pentru un site. Site-ul a fost lansat de doua zile, incerc sa adun cat mai multe pagini de like de Facebook si sa formez un top, daca cineva are ceva pagini de like le poate lista aici Top Facebook Rank page value
Daca aveti si ceva idei, sugestii pentru inbunatarire, m-ar ajuta feedback-ul vostru.
Mersi.
Ultima modificare făcută de felix; 19th July 2013 la 23:30.
Propun sa pastram acest topic pentru evaluarea paginilor de facebook.
Cat credeti ca valoreaza o pagina cu 17.300 like-uri?
Mai jos sunt statisticile in functie de varsta si sex.
Ataşament 2708
Pagina este pe nisa fashion.
O idee iti poate schimba viitorul...
- De folosit o scara logaritmica pentru "Rank", astfel nu o sa mai fie cca 95% cu rank 1.
- De adaugat statistici, vezi "facebrands.ro".
- Ar fi interesant de gandit un algoritm care sa "intuiasca" daca like-urile sunt naturale sau cumparate, iar acest algoritm sa influenteze in (partial) valoarea paginii.
De exemplu, cand o evolutie a like-urilor arata ca in imagina de mai jos, este aproape sigur ca mare parte din acele like-uri au fost cumparate (sau aduse intr-un mod fortat).
statistica.png
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)