Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Pagerank-ul paginilor de Facebook - de unde provine?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    tocmai , ca aveam rel=nofollow ( spider will not crawl internal or external links with the 'nofollow' attribute ) si spiderul nu a trecut peste .. erau chiar 2 siteuri si nofollow pus din greseala .. Deci pe linkuri cu nofollow spiderul nu trece mai departe, indiferent daca sunt interne sau externe
    Uite aici scrie despre atributul nofollow

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Intrebarea mea ar fi alta. Cu ce ne ajuta acest page rank la pagina de facebook cand postam un articol pe el?
    Eu spre ex am o pagina de facebook cu pr 5 dar avand in vedere ca link-urile din facebook sunt nofollow, am un avantaj in serp?
    Ai un mic avantaj deoarece exista activitate a link-ului in SM, dar nu cred ca te ajuta prea mult in SERP
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Avram si Ovidesco, ma tem ca faceti o confuzie.
    Nofollow nu lasa sa se scurga linkjuice-ul. Deci nu veti avea o crestere de PR. In schimb, nofollow transmite din autoritatea siteului. DECI: influentele in SERP sunt benefice, daca linkul vine dintr-o sursa autoritara. A fost facut un test in trecut de cei de la searchengineland (parca) care a demonstrat faptul ca linkurile nofollow autoritare aduc un boost puternic in SERP. Si eu insumi am testat acest lucru pe o nisa (slaba ceea ce este drept). In urma acestui experiment am ajuns pe prima pagina doar cu linkuri nofollow.

Pentru a demonstra cele spuse de mine, va provoc la o aroganta: va ofer o pagina de a mea care nu se afla in top 100 si puteti aduce catre ea cateva linkuri nofollow de pe siteuri decente ca autoritate. Vedem daca va urca sau nu in SERP.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Revin...avram spune intr-un replay anterior..."Daca ai o pagina de facebook pentru site si ai link din siteul tau ... e normal sa transfere page rank". Ok. Pe de alta parte robyroy spune..."Nofollow nu lasa sa se scurga linkjuice-ul" deci nu transfera PR, link-urile fiind toate nofollow. Felix puncteaza si el si zice: "Page rank-ul, provine de la link-urile interne si externe pe care le primeste acea pagina". Trebuie sa ma repet, daca toate link-urile externe sunt "nofollow", nu transfera nimic, nu raman decat link-urile interne? Deci pana la urma cum e cu PR-ul asta? Ca-s mai greu de cap!

PS: Mersi robyroy de informatie, nu stiam ca nofollow transmite din autoritatea unui site.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Robyroy, te rog citeste linkul pe care l-a postat Antonio, ca e exact ce trebuie. Nofollow instruieste botul sa nu mearga mai departe pe linkul respectiv, e ca si cum ti-ai bloca un director in robots.txt.
    Nu transfera nici PR, nici vreo autoritate. Asculta-l si pe Matz Catz, in materialul video de pe aceeasi pagina, care spune ca nici macar linkurile nofollow de la wikipedia "nu ajuta in ranking".
    Repet, singura chestie pentru care am auzit ca ar fi utile este asa zisa popularitate. Si eu am facut testul cu articole date pe sociale la greu, intr-adevar ajuta pentru cazuri in care competitia e aproape inexistenta, dar asta se leaga de "semnalele" sociale de care-ti spuneam mai devreme ca amintea acelasi individ.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Ce spune Mr. Cutts:

"How does Google handle nofollowed links? In general, we don't follow them." Adica? Ce sa intelegem, ca sunt si cazuri cand le urmeaza?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

Si mai departe spune, spre clarificare:
    "However, the target pages may still appear in our index if other sites link to them without using nofollow, or if the URLs are submitted to Google in a Sitemap."

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Ovidescu, vorbesti din auzite sau din experienta? Lasa-l pe Matt, el spune multe.
    Personal ceea ce afirm afirm din cele invatate experimentand personal. Fa un mic test: creeaza o pagina oarecare, ascunsa de ochii motoarelor de cautare (exclude-o din sitemap, asigura-te ca nu are de nicaieri din site vreun link catre ea. Pune-i un singur link nofollow de pe un blogspot, ceva. Vezi daca va fi indexata ....
    Sorry de offtopic, am cam deviat de la subiectul initial.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Ovidescu, vorbesti din auzite sau din experienta? Lasa-l pe Matt, el spune multe.
    Personal ceea ce afirm afirm din cele invatate experimentand personal. Fa un mic test: creeaza o pagina oarecare, ascunsa de ochii motoarelor de cautare (exclude-o din sitemap, asigura-te ca nu are de nicaieri din site vreun link catre ea. Pune-i un singur link nofollow de pe un blogspot, ceva. Vezi daca va fi indexata ....
    Sorry de offtopic, am cam deviat de la subiectul initial.
    va fi indexata pentru ca e indexat domeniul si exista link intern dofollow catre acea pagina .. Nu ai dreptate in afirmatii si nu se sustin . E testat ...nofollow nu e urmarit

fost facut un test in trecut de cei de la searchengineland (parca) care a demonstrat faptul ca linkurile nofollow autoritare aduc un boost puternic in SERP..
    vreau linkul sa vad testul

In schimb, nofollow transmite din autoritatea siteului. DECI: influentele in SERP sunt benefice, daca linkul vine dintr-o sursa autoritara Si eu insumi am testat acest lucru pe o nisa (slaba ceea ce este drept). In urma acestui experiment am ajuns pe prima pagina doar cu linkuri nofollow.
    poti ajunge acolo , datorita contintului bun sau ca domeniul are o autoritate ... fara sa ai linkuri catre acea pagina
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

Robyroy, nu stiu de ce ai atitudinea asta iritata si usor jignitoare, eu doar ti-am prezentat niste chestii concrete, din surse credibile. Da, am ceva experienta, ti-am scris intr-un post anterior ca am testat influenta socialelor pe nise foarte slabe, iar acelasi test l-ai facut si tu, dar nu pe niste pagini izolate/ingropate din toate celelalte puncte de vedere.
    Avram ti-a scris intr-o postare(nr 5) ca 6 luni de zile n-a avut niste pagini indexate din cauza unor nofollow puse din greseala: "Am testat pe linkuri interne cu nofollow si nu au fost indexate pana nu am scos rel nofollow (> 6 luni)".

Nu obisnuiesc sa prezint lucruri "din auzite" si-mi respect interlocutorii.

Sa aveti o seara frumoasa!

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@ovidescu, nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni. Daca te-ai simtit jignit cu ceva, imi cer scuze.
    @avram si Ovidescu, Nu vreau sa creeam o polemica pe tema asta. Eu afirm doar ce am constatat personal. Voi, la fel. Nu vreau sa ne certam ca chiorii
    Banuiesc ca ati observat faptul ca in wmt apar si linkurile nofollow, nu? Teoretic, daca spiderii nu trec de ele, cum ar mai putea sa apara ca bl-uri? Care ar mai fi rostul lor in acele statistici ? Zic si eu acum, na....
    Ramane valabila oferta mea: va ofer o pagina noua si puneti catre ea doar linkuri nf. Vedem daca se indexeaza sau nu, si, mai ales daca urca in SERP.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Posibilitati de monetizare a paginilor facebook ?
    De Radu.R în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2013, 22:08
  2. Cum, unde pot invata despre crearea aplicatiilor facebook?
    De Popa Mihai în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 21st January 2013, 17:53
  3. declararea paginilor
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th June 2012, 17:35
  4. Se schimba design-ul paginilor de facebook
    De Vali Mihalcea în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd March 2012, 09:29
  5. Limba paginilor de unde primesc link
    De lucescud în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2010, 21:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •