poti face o comparatie cu siteurile de stiri locale din sati Preturi de lista ...calculezi in functie de cate afisari ai pe zi
poti face o comparatie cu siteurile de stiri locale din sati Preturi de lista ...calculezi in functie de cate afisari ai pe zi
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Atentie acelea sunt preturi de lista si la acele preturi se ofera discounturi serioase (70% chiar).
Pretul se stabileste in functie de numarul afisari si in functie de numarul de unici, fiind si afacere locala conteaza si sa fie vizitatori din orasul respectiv (cu un adserver poti face asta, ideal pentru tine este acesta)
PS: Cat ne costa sa ne pui un link intr-un articol din ziar?
Asa e, nu sunt deloc de referinta preturile afisate sau de start de la orice publicatie. Negocierile te pot duce la niste discounturi de neimaginat.
Am primit pentru un client (client mare, brand renumit, eu ii ofeream doar consiliere) o oferta de la o agentie pentru 4 din publicatiiile de top din Ro.
Oferta de start: discount de 97% pentru una din ele. Initial am crezut ca nu am inteles bine si ca de fapt e vb de o reducere de 3%.
Pentru celelalte 3 reducerile au fost de: 90, 98 si 90%.
Sa zicem ca si clientul era mai special si din cauza aceasta s-a ajuns pana acolo.
Ironia sortii e ca nici asa nu s-a ajuns la un acord intre cele 2 parti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Parerea mea e ca cel mai bine ar fi sa fie facute pachete mixte (print+online), in care pentru varianta completa se mai adauga un x% fata de cea cu print.
Bineinteles ca se calculeaza unicii/afisarile astfel incat daca ar lua toti din offline si publicitate online sa se ocupe cam 40-75% din totalul posibil.
Si afisate pe site preturi nesimtite doar ptr online.
Si tot asa, bineinteles, reduceri la greu la negociere.
E o strategie de 2 bani, dar toti o fac si se pare ca ... merge.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 27th March 2013 la 21:20.
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)