Mentionez ca sunt un novice in ceea ce inseamna retelele de socializare

Am comandat la un user de aici mai multe aplicatii anul trecut, omul a modificat o aplicatie dupa cerintele mele , iar restul default.

Dupa ce au rulat 3 zile aplicatiile, contul meu de facebook a fost suspendat si pierdut definitiv, mia fost filtrat domeniul si banii pe certificatul SSL pierduti, un cont important pentru mine.

Saptamana trecuta a zis ca imi rezolva problema, i-am pus la dispozitie un nou cont de facebook, un nou certificat SSL (stiti ca nu sunt tocmai ieftine) si am mai cumparat o aplicatie, dupa cateva zile au fost sterse toate aplicatiile si iar mi-a fost blocat contul, am reusit sa il recuperez, dar am interditie pentru utilizare aplicatii.

Mentionez ca data aceasta aplicatiile au fost facute asa cum a zis el ca respecta termenii facebook

Omul spune ca asa este normal, ca facebook baneaza foarte repede conturile si ca toate lumea pateste asa, dar pentru mine a fost o paguba destul de mare, si aplicatiile nu si-au atins obiectivul.

Acum vreau sa va intreb daca si la voi vi se baneaza imediat conturile de facebook si vi se sterg aplicatiile sau eu sunt un "norocos" ca am dat peste un programator care face ceva ce nu respecta termenii facebook.

Sincer nu prea mai am chef sa pierd bani, nu sunt zgarcit, dar nici nu imi place sa fac risipa, si prefer sa dau cuiva care stie sa faca treaba buna.

PS: Aplicatiile nu sau raspandit prea mult, au adunat undeva intre 300 si 500 de click-uri toate aplicatiile