nu situ daca va fi asa dar vor avea incredere mai mare, ce sai faci asa este cu psihologia maselor.
tu ca om de online verifici alte informatii sa vezi cat de serios este magazinul, internautul obisnuit este impresionat de design, facebook etc.
nu situ daca va fi asa dar vor avea incredere mai mare, ce sai faci asa este cu psihologia maselor.
tu ca om de online verifici alte informatii sa vezi cat de serios este magazinul, internautul obisnuit este impresionat de design, facebook etc.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sau vede un fan mai musculos/o fatuca mai decoltata si uita de ce a intrat pe site
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca pagina respectiva de pe facebook e publica, atunci probabil o indexeaza si google daca o gaseste. Daca nu, nu vad cum... Nu cred ca ii da facebook acces si la chestiile private.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Google indexeaza posturile publice de pe Facebook. Am cautat textul din postul acesta: Ia o pauza si joaca... | Facebook si apare indexat de google. Vedeti aici: "Ia o pauza si joaca Zuma Suma" - C
Din pacate nu prea putem sa mai ascundem nimic de Google. Se vorbeste de foarte multa vreme ca vede (chiar daca nu il indexeaza) continutul din JS/Ajax. Eu cred ca facea lucrul asta de ceva vreme, doar ca nu era public. Facebook Comments Now Being Indexed By Google este un articol care explica mai multe lucruri.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Azi am descoperit ca google mi-a indexat comentariile postate pe site prin intermediul Facebook Social Plugin.
Pagina pe care a fost postat comentariul apare in cautarile google atat pe cautarea: "nume cont facebook" cat si pe "nume cont facebook + text comentariu".
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)