1. Se merita numai daca esti sigur pe ceea ce vrei sa faci si crezi ca ai taria sa te angajezi la un astfel de tip de munca (cam riscanta pentru Google Adsense dupa parerea mea)1. Se merita sa deschid asa ceva?
2. Daca da, ce ar trebuie sa fac sa aduc trafic calumea?
2'. Daca nu, de ce?
3. Google va oferi un pret cat de cat bun reclamelor adsense ?
4. Investita la cat se poate ajunge, si ce trebuie mai intai sa fac ?
2. De ce nu? Pentru ca e foarte mult de munca, risti sa ti-l respinga AdSense (foaarte putin continut text daca ai 10.000 de video-uri si cateva texte - ca sa nu mai zic de gravitatea daca textele sunt copiate ca pierzi cu Google, iar daca filmuletele sunt aceleasi care sunt si pe restul site-urilor - aici pierzi direct [cu] userii)
3. Sincer, tind sa cred ca nu, deoarece sunt 'jdemii de site-uri pe nisa asta
4. Investitia, in functie de cat de tare vrei sa te ridici. Daca vrei sa ai un site de mii de utilizatori este nevoie in primul rand de back-up hardware aka un server dedicat foarte puternic; pe urma, bani pentru linkbuilding, bani pentru promovare, optional: bani pentru platit oameni sa adauge filmulete
Este o idee buna, insa trebuie inainte de toate sa-ti pui o intrebare, si-anume: "Ce va avea site-ul meu in plus fata de alte site-uri?" cu ce va fi mai special, de ce ar intra pe site-ul tau in loc sa intre pe altele cu vechime si continut puternic.

Răspunde cu citat