Salut,
In primul rand cine are mailul si id-ul de contact cosmin_carcotas al meu poate sa ii dea delete si ignore, a fost furat !
Metoda :
Hotul merge in cercuri relativ restranse ( din prieten in prieten ) , si anume, intr-o seara intra o fosta prietena pe mine si ma intreaba ce mai fac blablabla , si ma intreaba daca imi plac animalele, la care eu ii raspund ca da, stii prea bine am si un caine, si ma intreaba cum il cheama eu ii raspund ( tocmai aflase raspunsul la prima intrebare din forgot password la mail ) , am mai vorbit putin apoi a aflat si de la a 2 a intrebare. Dupa imi da un mesaj :
"tiam schimbat parola daca vrei sa o ai ia o cartela reincarcabila de cosmote de 20 euro si facem schimb iti dau parola imi dai codul intra pe alt id sa vb o sa fiu online pe id tau"
Acum sper sa nu veniti cu raspunsuri de genu , eeee cum puteai sa te "arzi" asa usor , pai e simplu, contul e vechi de 7 ani, intrebarile tot vechi, si greseala mea a fost ca am pus raspunsuri adevarate si usoare la intrebari, ceea ce a dus la pierderea mail-ului.
Ideea este ca am ip-ului tipului, e din Buzau, dar sincer asta nu ma ajuta la nimic! ( apropos de subiectul acesta ) Politia nu face nimic daca nu este un prejudicu real si consistentasa ca Politia Romana s**ks
Acest este un alt caz !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
P.S. : la al 2 lea caz e acelasi atacator, acelasi ip din Buzau ca si la mine, si el merge pe ideea ca in lista de mess ai prieteni si deci cand iti pune anumite intrebari in 75% din cazuri victimele raspund pentru ca nu se gandesc ca el pune intrebari ca sa afle raspunsurile la intrebarile secrete

asa ca Politia Romana s**ks 
Răspunde cu citat