12th April 2011, 01:54
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
edy12006
Consider ca in Romania nu au avut impact asa mare chestiile astea. Eu unul nu cunosc personal pe cineva care detine un astfel de gadget. Sa nu uitam faptul ca in Romania foarte putini tineri mai citesc, iar cei in varsta raman la cartile clasice. Daca un tanar nu citeste carti reale, de ce ar citi pe un gadget? Poate sa si-l cumpere spre a-i servi la examene in scop de copiuta.
Chiar astazi ma uitam la cateva conturi de facebook ale unor persoane alese aleator si la carti preferate erau mandri sa spuna "citesc doar biletele de la pariuri" sau "nu am timp de carti". Bineinteles, au timp de filme, jocuri, si alte treburi.
Eu cunosc o gramada de tineri care citesc mult
Si carti clasice, nu e-book-uri sau stiu eu ce kindle. Cunosc un grup de tineri (liceu+facultate) care tin lunar o activitate in Oradea de exemplu care promoveaza cititul: Schimb de carti . Asa ma enerveaza generalizarile apocaliptice, gen "toti tinerii beau si se drogheaza", "toti tinerii nu mai citesc", "toti tinerii asculta manele" sau "toate fetele se f.. de la 14 ani". Poate ca om trai intr-o societate destul de degradata moral, dar cu ce contribuim minimalizandu-i pe cei care nu-s asa?
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.