28th August 2013, 17:37
1 out of 2 members found this post helpful.
Spui ca de vreo 4 luni ai scazut drastic. Cumva in jurul datei de 22 mai? Daca da, atunci a fost lansarea ultimii versiuni de Penguin, in care probabil ai fost si tu prins datorita linkurilor de calitate slaba. Faptul ca alte articole sunt indexate si chiar au ranking bun nu inseamna ca nu ai fost penalizat.
Sfatul meu: curata profilul de linkuri (disavow tool), scrie continut pe care lumea vrea sa-l citeasca si apoi promoveaza-l audientei tale. Iti recomand sa stai departe de inscrierea in directoare de slaba calitate, comentarii spammy si cumparare de linkuri daca vrei sa readuci trafic organic pe termen lung.
28th August 2013, 17:43
4 out of 4 members found this post helpful.
Ca sa vezi ce update-uri google e posibil sa te fi penalizat, poti incerca Panguin Tool | Technology by Barracuda Digital (asta presupunand ca penalizarea este observabila/evidenta in Google Analytics). Am vazut ca sunt persoane care folosesc asta, inclusiv Krumel.. deci ai putea s-o testezi
Apoi, dupa asta, revii eventual cu un print-screen si isi poate da lumea cu parerea la ce fel de penalizare ar fi si implicit eventuale sfaturi mai concrete
Signatura lipsa
28th August 2013, 18:19
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
radhoo
Parerea mea e sa lasi linkurile si comentariile cumparate pentru moment...
Are situl chestiile astea ?
-plugin all in one
seo pack si sa fie folosit in articole
-plugin sitemap xml
-situl e verificat pe google webmastertools + sitemapul adaugat acolo ? (aici poti vedea unele lucruri utile legate de cautari, crawl, indexare, etc)
-lungimea articolelor e peste 200 cuvinte ?
-ai optiuni de share la articole ? se folosesc ? ai macar 1 share la articol ?
-ai verificat viteza de incarcare a sitului cu yslow in firefox ?
...mai completeaza colegii cu ce cred ei.
raspuns la toate, DA
28th August 2013, 19:41
1 out of 1 members found this post helpful.
stiu...la asta m-am gandit si eu. dar a fost prea tarziu. acuma ramane de vazut daca-l pot revitaliza sau daca sa incep cu altul de la zero.