Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: recomandare SEO

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit recomandare SEO

Salutari,
    Va scriu in speranta unui sfat (sau mai multe) pentru un hobby ...adica un blog cu continut de gambling (pronosticuri, tutoriale, etc).
    Problema mea vine dupa ce, acu' 1 an si ceva cand am inceput acest mic proiect, site-ul a inceput sa scada in google. La inceput (adica in primele 6 luni) totul a fost ok...am ajuns cu 2 din cuvintele principale pe prima pagina (ba chiar in primii 5) iar cu alt cuvant cheie insa foarte cautat si cu o concurenta mare, pana pe pagina 2 (locul 1) (deigur, acestea variau 1, 2 locurii). Pana atunci amf acut totul destul de normal...cateva directoare, caetva comenturi, cateva link-uri pe niste bloguri si articole (repet, cateva, intr-un timp destul de mare, zic eu). Am zis ca vreau sa ajung cu acele 2 cuvinte de pe prima pagina si cu cel de pe a doua pagina mai sus, in primele locuri. Am inceput sa cumpar link-uri si comenturi (si alte minuni binefacatoare) de pe seoclerk sau alte site-uri de genul. Desigur, nu am cumparat 5000 de comenturi sau linkuri...ci ceva mai soft...doar pana in cateva sute si diversificate. De vreo 4 luni am scazut drastic...cu acele cuvinte de pe prima pagina pana pe pagina 2 sau 3 iar cu acel cuvant de pe pagina 2 pana pe 4. Semne bune au venit in ultimele saptamani, mai urc 1, 2 poziti, dar foarte putin si foarte rar. Sincer nu as renunta la site, dar am vre-o sansa sa mai urc cu el? De penalizat nu sunt...articolele se indexeaza cam in cateva ore iar daca scriu ceva articol (dar care sa nu fie foarte "concurat", gen steaua- dinamo) sunt pe prima pagina, in primele 3 locuri. Am inceput sa mai cumpar ceva articole (in directoare de articole) de pe aici....acuma nu stiu cat de mult m-ar ajuta.
    Ce imi recomandati sa fac? Mentionez ca nu am cunostinte avansate de Seo, webdesign sau altele (folosesc wordpress). Lucrez la el cand imi permite timpul....hobby (dar public in fiecare zi cate un articol, minim)

PS: scriu de la job...sper ca am fost destul de explicit si cursiv

radhoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th August 2011
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    69
    Putere Rep
    28

Implicit

Parerea mea e sa lasi linkurile si comentariile cumparate pentru moment...

Are situl chestiile astea ?
    -plugin all in one seo pack si sa fie folosit in articole
    -plugin sitemap xml
    -situl e verificat pe google webmastertools + sitemapul adaugat acolo ? (aici poti vedea unele lucruri utile legate de cautari, crawl, indexare, etc)
    -lungimea articolelor e peste 200 cuvinte ?
    -ai optiuni de share la articole ? se folosesc ? ai macar 1 share la articol ?
    -ai verificat viteza de incarcare a sitului cu yslow in firefox ?
    ...mai completeaza colegii cu ce cred ei.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Spui ca de vreo 4 luni ai scazut drastic. Cumva in jurul datei de 22 mai? Daca da, atunci a fost lansarea ultimii versiuni de Penguin, in care probabil ai fost si tu prins datorita linkurilor de calitate slaba. Faptul ca alte articole sunt indexate si chiar au ranking bun nu inseamna ca nu ai fost penalizat.

Sfatul meu: curata profilul de linkuri (disavow tool), scrie continut pe care lumea vrea sa-l citeasca si apoi promoveaza-l audientei tale. Iti recomand sa stai departe de inscrierea in directoare de slaba calitate, comentarii spammy si cumparare de linkuri daca vrei sa readuci trafic organic pe termen lung.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa vezi ce update-uri google e posibil sa te fi penalizat, poti incerca Panguin Tool | Technology by Barracuda Digital (asta presupunand ca penalizarea este observabila/evidenta in Google Analytics). Am vazut ca sunt persoane care folosesc asta, inclusiv Krumel.. deci ai putea s-o testezi

Apoi, dupa asta, revii eventual cu un print-screen si isi poate da lumea cu parerea la ce fel de penalizare ar fi si implicit eventuale sfaturi mai concrete
    Signatura lipsa

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de radhoo Vezi Post
    Parerea mea e sa lasi linkurile si comentariile cumparate pentru moment...

Are situl chestiile astea ?
    -plugin all in one seo pack si sa fie folosit in articole
    -plugin sitemap xml
    -situl e verificat pe google webmastertools + sitemapul adaugat acolo ? (aici poti vedea unele lucruri utile legate de cautari, crawl, indexare, etc)
    -lungimea articolelor e peste 200 cuvinte ?
    -ai optiuni de share la articole ? se folosesc ? ai macar 1 share la articol ?
    -ai verificat viteza de incarcare a sitului cu yslow in firefox ?
    ...mai completeaza colegii cu ce cred ei.
    raspuns la toate, DA

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

aliens, s-ar putea, dar nu cred. cam pe atunci a fost. dar cred ca doar de atunci am inceput sa cumpar acele linkuri minune... eu totusi tin sa cred ca din aceasta cauza. am mai avut acu vreo 3 ani un site si am facut cam acelasi lucru, am fost primul in google pe cuvantul dorit. acuma, din dorinta sa cresc mai repede...am cazut mai repede

tymbark, la acest print screen te refereai? nu sunt sigur ca am inteles foarte bine Untitled.png

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Din ce mi s-a intampat mie in trecut, am inteles ca linkurile de pe extern nu se pupa foarte bine cu un continut romanesc. Natural vorbind, ce motiv ar avea un site de-afara cu autoritate sa linkeze catre un site romanesc? Think about it. Urcarea in serp o faci din continut si din linkurile romanesti, atatea cate ai.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

stiu...la asta m-am gandit si eu. dar a fost prea tarziu. acuma ramane de vazut daca-l pot revitaliza sau daca sa incep cu altul de la zero.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai luat in calcul sa refaci totul de la zero fara link-uri dar in mare cu aleasi continut, eventual pe alt domeniu? Poate te va costa mai putin decit reparatia prin seo si scoatere link-uri si revii natural la rezultate in primele pozitii google...

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Ai luat in calcul sa refaci totul de la zero fara link-uri dar in mare cu aleasi continut, eventual pe alt domeniu? Poate te va costa mai putin decit reparatia prin seo si scoatere link-uri si revii natural la rezultate in primele pozitii google...
    As scoate eventualul din context.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare
    De Lupanu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th May 2013, 21:36
  2. Recomandare
    De Cartis Dragos în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 19th February 2013, 16:50
  3. Recomandare .
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 10th November 2011, 20:54
  4. Recomandare VPS
    De Cedik în forumul Hosting
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th July 2011, 21:06
  5. recomandare
    De sskatiy în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th April 2008, 16:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.