pretul, dupa cum multi stiu, depinde de o gramada de factori;
ptintre ei se numara: cererea (degeaba produci ceva cu pretul x, daca in piata nimeni nu cumpara asa de sus), materia prima, costul de oportunitate, etc;
macar din costul de oportunicate (de ce sa fac proiectul x cu pretul p1, daca pot sa fac proiectul y cu pretul p1 + p, timpul meu fiind limitat si neincapand ambele proiecte - nu ma refer la situatia in care am cost de oportunitate mare dat de o activiate pe alt domeniu) rezulta ca pretul este ceva foarte subiectiv, deci nu despre el era discutia (cel putin opinia mea);
nu pot sa cer un pret pt ca asa cere toata lumea.. cer un pret.. pt ca asa e calculul pt situatia mea;
ceea ce "combateam" eu aici era legatura (asa cum a fost ea expusa) dintre tariful orar perceput pt un proiect (care nici macar nu are o durata prea mare) si castigul lunar;

Răspunde cu citat
) in functie de "cota" pe care si-o da fiecare. Mai exact, vreau sa zic ca subiectivismul de care zici tu "il adaugam" in pret dupa discutia de aici, pentru ca altfel nimeni n-ar ajunge la un punct comun, pentru ca suntem persoane diferite.