Cateva sugestii din partea mea:
1. Eliminarea sectiunii de bancuri din "Bar, lobby..."
Motiv: Nu are nicio legatura cu ceea ce se petrece pe forum si nu este conform noului regulament (pct.7).
2. In sectiunea studiu de caz mi-ar place sa vad thread-urile create gen www. numesite.ro
Motiv: Din descrierea "Siteuri ale membrilor puse sub lupa" inteleg ca faci public un site si vrei sa isi dea cu parerea comunitatea despre el. Bun! Atunci fa un sigur thread pentru site-ul respectiv si asteapta sa-si dea lumea cu parerea si asteapta-te si la replici mai mult sau mai putin dure din partea comunitatii. Apoi, fa o descriere detaliata a siteului in primul post ca lumea sa stie ce sa comenteze, ce te intereseaza etc etc. Astfel se poate urmari evolutia lui in timp chiar daca se reinvie threadul dupa un timp mai indelungat, daca proprietarul vine cu ceva nou. Idei aici pot fi mai multe. Ideea e sa fie ceva reguli de postare.
Deocamdata atat!
Salutare!
EDIT:
Pareri "contra" privind schimbarile, nu am.
Cred ca acest forum trebuie sa contina informatii care sa fie de calitate si nu in cantitate.
Nu incercam/vrem sa ne imbogatim din link-urile pe care le punem in semnatura (eu nu am) sau site-urile pe care le "punem sub lupa", ci incercam sa invatam ceva util in promovarea afacerilor pe care le desfasuram in aceasta industrie si probabil sa invatam pe altii care sunt noi veniti (acolo unde ne pricepem).

Răspunde cu citat