Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 71

Subiect: Foarte important: Schimbare in comunitate

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

Cateva sugestii din partea mea:

1. Eliminarea sectiunii de bancuri din "Bar, lobby..."
    Motiv: Nu are nicio legatura cu ceea ce se petrece pe forum si nu este conform noului regulament (pct.7).

2. In sectiunea studiu de caz mi-ar place sa vad thread-urile create gen www. numesite.ro
    Motiv: Din descrierea "Siteuri ale membrilor puse sub lupa" inteleg ca faci public un site si vrei sa isi dea cu parerea comunitatea despre el. Bun! Atunci fa un sigur thread pentru site-ul respectiv si asteapta sa-si dea lumea cu parerea si asteapta-te si la replici mai mult sau mai putin dure din partea comunitatii. Apoi, fa o descriere detaliata a siteului in primul post ca lumea sa stie ce sa comenteze, ce te intereseaza etc etc. Astfel se poate urmari evolutia lui in timp chiar daca se reinvie threadul dupa un timp mai indelungat, daca proprietarul vine cu ceva nou. Idei aici pot fi mai multe. Ideea e sa fie ceva reguli de postare.

Deocamdata atat!
    Salutare!

EDIT:
    Pareri "contra" privind schimbarile, nu am.
    Cred ca acest forum trebuie sa contina informatii care sa fie de calitate si nu in cantitate.
    Nu incercam/vrem sa ne imbogatim din link-urile pe care le punem in semnatura (eu nu am) sau site-urile pe care le "punem sub lupa", ci incercam sa invatam ceva util in promovarea afacerilor pe care le desfasuram in aceasta industrie si probabil sa invatam pe altii care sunt noi veniti (acolo unde ne pricepem).
    Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 29th May 2008 la 16:49.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

ar putea sa ramana si sectiune de bancuri, insa sa nu se numere posturile puse acolo (la fel au pe webmasterworld.com cateva sectiuni , mai "lejere" , dar in care posturile nu se pun la numaratoare, pentru a nu influenta statutul userului)
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    ar putea sa ramana si sectiune de bancuri, insa sa nu se numere posturile puse acolo (la fel au pe webmasterworld.com cateva sectiuni , mai "lejere" , dar in care posturile nu se pun la numaratoare, pentru a nu influenta statutul userului)
    Nici asa nu ar fi rau...
    Dar nu trebuie intotdeauna sa copiem pe altii. Daca ei au, noi de ce n-am avea...
    In fine, eu ma refeream la altceva, mai exact la asta:
    Singura locatie unde puteti discuta subiecte mai lejere (insa tot legate de domeniile mai devreme mentionate), este "Bar, lobby...".
    Domeniile mentionate erau: SEO, SEM etc...
    Bancurile nu se incadreaza in aceasta categorie, desigur ne incanta cate un banc, insa pana citim un banc, putem citi o stire haioasa in legatura cu domeniile mentionate mai sus.

DMB
    DMB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    23rd September 2005
    Locaţie
    World WILD Web
    Vârstă
    53
    Posturi
    44
    Putere Rep
    39

Implicit

Cristi, fa ce e de facut.
    Din proprie experienta stiu ca atunci cind incerci sa multumesti pe toata lumea sau sa faci exceptii, iese prost.
    Userii inactivi chiar nu sint de ajutor pentru o comunitate virtuala.
    Esti admin, ai dreptul (dar si obligatia) sa faci ce e mai bine pentru comunitate.

oala.sparta este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Ideea e bună aşa ca idee, dar cred că trebuie să pui propuneri mai concrete şi să le discuţi cu userii.

Când fiecare vrea să înveţe să mai "meşterească" ceva la saitul lui e una, dar acolo unde se întâlnesc cu adevărat domeniile SEO şi Comercial unii preferă o confidenţialitate sporită, şi justificată, cred eu.

Atunci când anonimitatea e refuzată, doar încrederea în confidenţialitate o să-i mai ţină pe unii pe forum.

Cred că trebuie să judecaţi bine lucrurile înainte de a acţiona în virtutea unui "M-am săturat".

Cornel

nomak este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    36
    Putere Rep
    34

Implicit

Trebuie sa ma apuc de postat

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de nomak Vezi Post
    Nu vreau sa fiu rautacios, este foarte probabil sa iti aduci o contributie importanta in aceasta comunitate, insa exact din cauza unor posturi de acest gen au aparut discutiile in acest topic, din cauza celor care posteaza doar de dragul de a posta.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

Referitor la regulile impuse pe site, cred ca sunt destul de restrictive pentru noua generatie si incurajeaza un cerc "vicios" al membrilor care deja se cunosc. Sunt multi copii de 14-15 care in mod normal zic eu nu se pot ridica la standardele impuse de multi dintre voi, majoritatea cu varste intre 23-30 ani. Nu toti acesti pusti stiu sa scrie asa cum vor unii cu virgula imediat dupa cuvant sau mai stiu eu cum. Greseala este omeneasca iar modul in care se adreseaza unii dintre "ambasadori" deseori lasa de dorit. Ma intreb de ce n-ati pus regulile astea de la inceput. Daca ati fi fost asa de buni, nu v-ati fi folosit de lucrurile rele de pana acum.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Citat Postat în original de nomak Vezi Post
    Eu cred ca asta e o postare facuta la 'sto , ca sa vada omul cine se ataca si cine se incurca sa-i dea replica !
    Eu nu am pareri la subiectul asta , mai ales ca admisnitratorul s-a cam decis ce o sa faca !

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Sunt multi copii de 14-15 care in mod normal zic eu nu se pot ridica la standardele impuse de multi dintre voi, majoritatea cu varste intre 23-30 ani.
    Imi pare bine ca ai pus pe tabla situatia asta.

Cred ca la urma, targetul nostru este cel din urma. Nu zic ca nu sunt si multi copii talentati, dar noi ii vrem in momentul in care pot spune ca au un loc de munca si/sau un business.

Insa mai ales cand si-au ales o cale in viata, s-au maturizat putin si pot intelege rolul unei comunitati.

Tu esti in targetul nostru de ex.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare comunitate
    De kyron în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2009, 19:08
  2. CTR foarte mare, castig foarte mic
    De dracosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 15:56
  3. Script matrimoniale / comunitate
    De Netul în forumul Continut web
    Răspunsuri: 15