Cand se schimba in bine ar fi trebuit sa vina cei care au facut spam-ul si sa spuna asta. Si sa isi ceara scuze pentru practici neortodoxe.
Cand se schimba in bine ar fi trebuit sa vina cei care au facut spam-ul si sa spuna asta. Si sa isi ceara scuze pentru practici neortodoxe.
De ce sa apreciezi un site ca nu mai face spam dupa ce el s-a ridicat prin spam?
@Butcher: Cine te-a cenzurat ? Ai venit cu o dovada de spam si ti-a inchis/sters cineva topicul ? Atunci poti sa vorbesti de cenzura. Nu e frumos sa arunci astfel de acuzatii asa aiurea.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
Unde dai si unde crapa. Tu cred ca citesti printre randuri. Nu am zis sa apreciezi ca nu mai face spam, am zis ca "e ceva de laudat". De ce ? Pentru ca asta dovedeste ca opinia de pe site-uri ca plagiat.ro, seopedia.ro, etc are efect un efect pozitiv si e dovada ca se pot schimba lucrurile in bine, incet, incet, in webul romanesc.
Si, da consider ca nu e corect sa se inchida un thread in momentul cand chiar unul dintre administratori a declarat ca e ok sa deschizi threaduri vechi de 7 luni (vezi primul post).
Cred ca discutiile legate de spam pot fi si constructive, adica sa nu criticam non stop ca orasul e plin de gunoi, ci sa ne bucuram si de aparitia unor cosuri de reciclarerezultate in urma unor proteste.
![]()
Ultima modificare făcută de Butcher; 15th June 2007 la 15:13.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)