Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Am o dilema

Afișare hibrid

_Web_ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Am o dilema

Am deschis un subiect aici. Intrebarea este, de ce raspunsurile mele la postarile celorlalti (referitoare la subiectul initiat de mine) nu sunt adaugate? Vreau sa le ofer mai multe informatii referitoare la acel subiect si din cate se vede, nu se poate.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Esti moderat, trebuie aprobate de administratori.

Trebuie minim 30 de zile (ai), 30 de posturi (n-ai) si reputatia pe verde (ai grija cum alergi dupa alea 30 sa nu spamezi ca risti negative).

Bafta
    Retired

_Web_ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Esti moderat, trebuie aprobate de administratori.

Trebuie minim 30 de zile (ai), 30 de posturi (n-ai) si reputatia pe verde (ai grija cum alergi dupa alea 30 sa nu spamezi ca risti negative).

Bafta
    Salut Catalin,

Partea cu mesaje moderate o inteleg, desi eu nu am aplicato niciodata pe vreun forum administrat de mine (si am detinut cateva, toate in en). Ca fapt divers, am inceput sa lucrez online prin '94. Oricum, dilema mea este ca nu mi s-au publicat raspunsurile cu diverse completari pentru subiectul initiat de mine, la intrebarile/comentariile celorlalti. Nu am postat nici un link in ele si toate au fost pe subiect, nimic spam.

Nu stiu daca in cazul unuia dintre raspunsurile mele, a fost pentru ca am intrebat pe unul dintre participanti "in ce motor de cautare l-a cautat de nu l-a gasit, ca in Google este indexat" .Evident aceasta afirmatie a mea a fost facuta amical si in spirit de gluma. Crede-ma ca nu mai am de mult 14 ani sa o fi spus in alt mod si nici nu am mentionat ca un site nou se gaseste in Google adaugand site:domain.tld in casuta de cautare. Banui ca toata lumea care lucreaza in acest mediu, o stie. Daca acest mesaj supara pe cineva imi cer scuze. Nu aceasta este intentia. Defapt, nevermind in ceea ce priveste dilema mea.

Subiectul se poate inchide (ca si celalalt pentru ca oricum nu pot adauga nimic acolo) iar daca cineva considera ca as avea vreo rea intentie in acest mesaj, poate sa faca la fel si cu contul meu de pe acest forum.

cu stima,
    I.
    Ultima modificare făcută de _Web_; 22nd September 2013 la 16:50.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Draga I., eu zic sa ai rabdare si sa gasesti unde sa postezi de 30 de ori intr-un mod pe care colegii sa nu poata sa-l sanctioneze, asa am facu cu totii si vad ca inca mai suntem in viata!

iar daca cineva considera ca as avea vreo rea intentie in acest mesaj, poate sa faca la fel si cu contul meu de pe acest forum.
    Ma gandesc ca nu ai venit aici cu gandul sa ne parasesti la doar 5 postari!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dilema bloguri si ip
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th March 2012, 23:35
  2. Mica dilema
    De raducu în forumul Link Building
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th February 2012, 22:46
  3. Dilema
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 2