E o sectiune privata unde au acces doar Ambasadorii forumului.
E o sectiune privata unde au acces doar Ambasadorii forumului.
.
Exista conferinte la care accesul se face contra cost si la care sunt prezenti oameni cu experienta in domeniu. Nu are rost sa facem acest forum privat. Utilizatorii care se baga in seama apar in special datorita sectiunii marketplace. Cei ca mine care au venit sa invete de la cei experimentati nu se baga in seama aiurea (cu exceptia cazurilor in care doresc sa pun o intrebare).
E inutila o astfel de sectiune. Daca ai nevoie de sfaturi sau ai anumite intrebari, o poti face la telefon sau pe mess.
Fiecare dintre noi, are in lista de mess sau in agenda telefonica, anumiti membrii cu care discuta diverse sau membrii de la care cumpara sau a cumparat servicii. Eu am cel putin 10 nume de pe seopedia.
Poti crea un grup VIP pe mess, si sa-ti adaugi acolo favoritiiAmbasada e pentru ambasadori
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu as fi foarte curios cum s-ar efectua selectia pentru aceasta sectiune ? Prin reputatie ? (cred ca ar fi total aiurea, pentru ca deja stim cu totii ca sistemul de reputatie are hibe si oricine il poate folosi in scopuri nu tocmai favorabile). Evident sper sa nu fie prin reputatie![]()
Nu se tine cont de acea reputatie reprezentata de bulinele verzi, este o altfel de reputatie bazata pe fapte, cand faptele tale vor vorbi suficient de puternic pentru tine vei avea si tu acces la acea sectiune.
Dar sincer nu ai aproape nimic in plus fata de forumul public, se discuta rar si doar subiecte confidentiale.
Eu vorbesc mult pe mess cu membrii cu care am de schimbat informatii valoroase, cerem sfaturi, schimbam impresii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Exista asa o sectiune?![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)