Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Sectiune VIP pe seopedia

Afișare hibrid

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit Sectiune VIP pe seopedia

Salut,

Ma gandeam ca poate se implementeaza si o sectiune VIP pe seopedia. In aceasta sectiune se pot posta ultimele tendinte in SEO/SEM si studii de caz si doar anumiti utilizatori cu vechime sau care demonstreaza ca merita ar avea acces la asa ceva.

Stiu ca sunt multi dintre userii vechi pe forum, care nu au mai postat de ceva timp. Poate ca nu au mai avut nevoie de sfaturi sau pur si simplu totul e prea 'banal' pentru ei. Ma gandesc ca aceasta sectiune ii va impulsiona.

In aceasta sectiunea se pot discuta despre proiecte mari, despre cei ce lucreaza la anumite site-uri mari si nu vor sa publice anumite informatii pentru toti utilizatorii de pe seopedia sau pentru guests.

Exemplu:
    Userul X lucreaza pe partea de SEO pentru softpedia,com, dar nu are cum sa publice anumite informatii sau sa dezbata anumite idei cu tot Internetul (userii normali si vizitatorii seopedia.ro). Nu ar fi ideal pentru cariera lui asa ceva, dar in sectiunea VIP ar putea discuta idei si prezenta anumite informatii fiind parte dintr-o "elita".

Cine ar avea acces la sectiunea VIP ? Administratorii Seopedia ar putea decide.
    Ce parere aveti ?
    Hmm..ar merge o lada de bere

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    415
    Putere Rep
    35

Implicit

Cred ca deja exista o astfel de zona, Ambasada.
    Daca Ambasada nu este pentru acest lucru, atunci e o idee buna o sectiune VIP

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de inSecure;
    si doar anumiti utilizatori cu vechime sau care demonstreaza ca merita ar avea acces la asa ceva.
    Aici ai deschis cutia pandorei: toti meritam. Si nu cred ca ar trebui sa ne transformam in evaluatori de elite.

Ambasada e multumirea noastra fata de cei care au grija de comunitate. Ea nu recunoaste elitele, ci doar pe fidelii comunitatii.

Dar, ca orice alta propunere o sa discutam oportunitatea infiintarii acestei sectiuni.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Krumel,

Multumesc. Astept rezultatul discutiei

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu mi se pare o idee buna. Eu unul am venit aici sa invat cate ceva de la cei cu experienta. Daca ni se ingradeste dreptul la informatie nu stiu cat de interesant ar mai fi acest forum. Nu toti intram aici pentru "marketplace".

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    Nu mi se pare o idee buna. Eu unul am venit aici sa invat cate ceva de la cei cu experienta. Daca ni se ingradeste dreptul la informatie nu stiu cat de interesant ar mai fi acest forum. Nu toti intram aici pentru "marketplace".
    Si pe langa ce zici tu, multe din lucrurile care le zice aici "Userul X lucreaza pe partea de SEO pentru softpedia,com, dar nu are cum sa publice anumite informatii sau sa dezbata anumite idei cu tot Internetul (userii normali si vizitatorii seopedia.ro). Nu ar fi ideal pentru cariera lui asa ceva, dar in sectiunea VIP ar putea discuta idei si prezenta anumite informatii fiind parte dintr-o "elita"." Chiar daca le spun pe forum membrii cu vechime anumite lucruri, idei si asa mai departe, mare parte din "tot internetul" nu vor reusi sa le puna in aplicare chiar daca le zice ideea...

Si dupa treaba cu vip ar mai urma chesti care e pe cwr cu abonamentul si ciao seopedia

Parerea mea. Nu trebuie nimeni sa fie deacord cu ea

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu as fi de acord cu asa ceva, putina selectie nu strica. Au aparut mult prea multi utilizatori care posteaza de dragul de a posta sau se baga in seama aiurea.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu vad utilitatea atata timp cat exista sectiunea Ambasada.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Exact, sper sa nu se transforme ca si cwr intr-un forum mort din cauza actiunilor proaste luate de catre conducere, incet incet a sugrumat comunitatea cu tot felul de plati si restrictii care chiar nu le vad rostul, au ajuns sa posteze doar ei pe forum

Eu as fi de acord cu asa ceva, putina selectie nu strica. Au aparut mult prea multi utilizatori care posteaza de dragul de a posta sau se baga in seama aiurea.
    Nu vad cum un cont vip ar ajuta la ceea ce spui tu, Eu zic ca eticheta de Ambasador e suficienta
    Ea nu recunoaste elitele, ci doar pe fidelii comunitatii.
    si de ce nu, sa fie atribuita si elitei acestei comunitati.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu stiam de sectiunea Ambasada, imi poate da cineva detalii ? (nu am mai activat de ceva timp pe forum..si mai am de recuperat )

Thx.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sectiune portofoliu
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th January 2011, 00:47
  2. Limitare sectiune The Marketplace
    De -Rares- în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 12th October 2010, 22:46
  3. sectiune CONTACT din site
    De cris în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1