sau niste denumiri din desene animate sau seriale de comedie ?gen seinfeld si south park
![]()
sau niste denumiri din desene animate sau seriale de comedie ?gen seinfeld si south park
![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Sint propuneri de denumuri proprii SeoPedia.
Nu cred ca au o importanta asa de mare sau ca veti fi afectati de ele.
Iskander ti-ar place sa devii mascarici pe SeoPedia? Sau poate One stupid dog?
No offesnse..dar parca prea cautam nod in papura.
Macar daca ati veni cu sugestii 'notabile'.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
eu am vb f serios dar sa inteleg ca nu prea-ti plac desenele animate. optiunea ta, dar nu prea inteleg tonul remarcii, dar il ignoram, puneti ce titluri proprii vreti, imi cer scuze ca mi-am exprimat opinia si pt ca nu ti-a placut opinia mea inseamna ca: sunt un mascarici sau one stupid dog. apreciez replica ta de Domn![]()
Ultima modificare făcută de Iskander; 18th August 2006 la 14:02.
Pai, Iskander, daca tot iti plac desenele animate, inseamna ca cunosti bine personajele. Vino cu niste denumiri la obiect, asa nu mai lasi loc de interpretari. E usor sa spui: punem niste denumiri de colo sau de dincolo. Pai spune care. Ca in asta consta contributia fiecaruia.
P.S. Si mie imi plac desenele animate, si in perioada asta le vizionez la greu. Dar nu prea vad nici o leg intre seo si desene animate. Poate doar la unele subiecte.
Mi-a placut si seinfeld. Dar zau ca nu mi-ar place ca sub numele meu sa scrie "George" sau "Kramer"![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Iskander nu inteleg de ce te superi. Discutia se referea la denumirile SeoPedia, nu la desene animate sau altele.
Opinia ti-a fost respectata, mesajul e mai dubios. Sint discutii administrative si deci 'desene animate' nu isi prea are rost..
Legat de mascarici si stupid dogs: era o referire la potentiale denumiri de user, tinand cont de propunerea sau ideea ta.
Nu era o referire la persoana ta.
Defapt am specificat:
Cred ca te simti cu musca pe caciula si asta e problema ta.No offesnse..dar parca prea cautam nod in papura.![]()
Ar fi fost binevenita o sugestie serioasa si nici de cum..ce ai sugerat tu.
No offense again.![]()
ceva haios insemna ceva serios.. era vb de titluri mai faine. haios mi se pare mai fain deci in concluzie serios pentru subiect. am voie sa cred acest lucru fara a fi considerat mesajul dubios?
si eu am precizat:
deci precum observi am apreciat-o si nu aveai de ce sa te simti cu musca pe caciula si sa te justifici.apreciez replica ta de Domn![]()
ok, am inteles nu vreti desene, era de ajuns de precizat...
Hate u guys! I'm go'in home! (Cartman - SouthPark)![]()
Sincer sa fiu eu nu prea vad sensul de noi denumiri deoarece, dupa cum a spus si Krumel, nici unul dintre noi nu este / va fi afectat de ele. Ca vor ramane la fel, ca se vor modifica ... din punctul meu de vedere cel putin, e totuna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)