Se pare ca Robi stie despre ce comunitate vorbeam si eu la inceputul topic-ului. Acum depinde de noi, nu stiu ce sa zic. Macar aici pe seopedia stiu sigur ca pot ajunge sa castig bani, dar pe celalalt nu aveam nicio garantie.
Se pare ca Robi stie despre ce comunitate vorbeam si eu la inceputul topic-ului. Acum depinde de noi, nu stiu ce sa zic. Macar aici pe seopedia stiu sigur ca pot ajunge sa castig bani, dar pe celalalt nu aveam nicio garantie.
@inocent stiu si eu despre ce forum este vorba, iar acum bate vantul foarte rau prin acel forum. Vand un topic o data la o saptamana. Dar acolo era alta treaba, acolo nu se prea faceau tranzactii si erau copilasi care veneau cu siteuri warez, yahoo detector sa.m.d care se credeau webmasteri. Aici din cate vad este alta treaba, se fac tranzactii peste tranzactii si eu cred si nu numai eu cred asta. Cei care nu vor face abonament pentru marketplace inseamna ca nu vor sa efectueze tranzactii sau nu isi permit.
Asa castigam toti:
forumul: prin bani de la abonamente, ajutam administratorul financiar pentru mersul ok al forumului
Useri: avem aprobarea de a deschhide topicuri si de a face tranzactii cu useri seriosi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)