HA HA HA !!! Sunt pe locul trei la statistici.Dupa crwl.
82.79.64.32
HA HA HA !!! Sunt pe locul trei la statistici.Dupa crwl.
82.79.64.32
Erai undercover? Ca nu te-am zarit online.
:mellow:
Oricum felicitari (daca esti tu), un new entry placut ptr. noi.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu sunt undervover.Sunt on-line mai mereu cand nu sunt la munca, dar nu postez doar ca sa fac posturi.Daca am ceva de spus voi posta, momentan sunt la stadiul de invatacel.Postat în original de Krumel @ Feb 20 2006, 08:05 PM) [post=10642
]
Erai undercover? Ca nu te-am zarit online.
:mellow:
Oricum felicitari (daca esti tu), un new entry placut ptr. noi.
[/QUOTE]
Nu sunt undervover.Sunt on-line mai mereu cand nu sunt la munca, dar nu postez doar ca sa fac posturi.Daca am ceva de spus voi posta, momentan sunt la stadiul de invatacel.Multumesc pentru felicitari.
Chiar ca felicitari. Ne rupi serverele in doua, lunar![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 20 2006, 08:54 PM) [post=10647
De o luna intru pe forum-ul asta si deja va plangeti.
Cand o sa mai imbatranesc pe aici cred ca voi ramane singur si voi o veti lua pe campi. Glumesc. Incerc sa aflu cat mai multe despre SEO si deasta stau asa mult. Cand voi termina si site-ul la care lucrez va voi "rupe" si cu intrebarile.
O intrebare mica, sorry daca este off-topic: Merge ca in meta-taguri sa pun scripturi php? Adica daca vreau ca in meta-tag sa-mi apara un cuvant pe care sa]
Chiar ca felicitari. Ne rupi serverele in doua, lunar
[/QUOTE]
De o luna intru pe forum-ul asta si deja va plangeti.
Cand o sa mai imbatranesc pe aici cred ca voi ramane singur si voi o veti lua pe campi. Glumesc. Incerc sa aflu cat mai multe despre SEO si deasta stau asa mult. Cand voi termina si site-ul la care lucrez va voi "rupe" si cu intrebarile.
O intrebare mica, sorry daca este off-topic: Merge ca in meta-taguri sa pun scripturi php? Adica daca vreau ca in meta-tag sa-mi apara un cuvant pe care sa-l ia din baza de date merge?
Evident. Si e foarte util daca optimizezi fiecare pagina ]Postat în original de Plesoianu Laurentiu @ Feb 20 2006, 11:19 PM) [post=10648
O intrebare mica, sorry daca este off-topic: Merge ca in meta-taguri sa pun scripturi php? Adica daca vreau ca in meta-tag sa-mi apara un cuvant pe care sa-l ia din baza de date merge?
[/QUOTE]
Evident. Si e foarte util daca optimizezi fiecare pagina pentru continutul ei propriu.
Deci sa inteleg ca merge sa iau din baza de date un cuvant cu ajutorul php-ului si sa-l bag in meta-]Postat în original de miromulus @ Feb 20 2006, 09:36 PM) [post=10649
Evident. Si e foarte util daca optimizezi fiecare pagina pentru continutul ei propriu.
[/QUOTE]
Deci sa inteleg ca merge sa iau din baza de date un cuvant cu ajutorul php-ului si sa-l bag in meta-tag-uri.
Multumesc pt raspuns
Intelegi bine da.
Fa in asa fel incat in titlul fiecarei pagini sa ai cel putin doua cuvinte unice fiecarei pagini.
La descriere minim 4-5 cuvinte unice fiecarei pagini.
Asa te vei asigura ca toate paginile website-ului sunt vazute corect si in totalitate.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Multumesc pt sfaturi]Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 20 2006, 10:37 PM) [post=10654
Intelegi bine da.
Fa in asa fel incat in titlul fiecarei pagini sa ai cel putin doua cuvinte unice fiecarei pagini.
La descriere minim 4-5 cuvinte unice fiecarei pagini.
Asa te vei asigura ca toate paginile website-ului sunt vazute corect si in totalitate.
[/QUOTE]
Multumesc pt sfaturi. O sa le iau in considerare.
Mai jos sunt cateva poze cu statisticile furnizate de Twatch. Se vede ce am patit cu site-urile raportate la categoria SPAM, avem cele mai multe vizite pe cuvinte cheie irelevante.
Miscarea userilor in forum:
![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)