Nu are absolut nimic. Pot lucra fara htaccess in mod simplu (rescrise url-uri, fara cuvinte in ele), avansat (cu ceva cuvinte in ele), sau sa aleg optiunea "htaccess". Presupun ca in functie de cum creezi acel fisier, asa iti faci fisierele.
Da
Nu
Nu are absolut nimic. Pot lucra fara htaccess in mod simplu (rescrise url-uri, fara cuvinte in ele), avansat (cu ceva cuvinte in ele), sau sa aleg optiunea "htaccess". Presupun ca in functie de cum creezi acel fisier, asa iti faci fisierele.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am gasit un link interesant.
Cica vB4 nu ar suporta asa ceva, nativ.Hierarchic URL Structure - Think of it as folders for your content. Forums become folders holding the actual threads, creating a logical structure of relevant content segmented by topic.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 6th August 2010 la 22:21.
asta e .htaccess vechiCod:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsi temap.php?sitemap=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
.:|:.
Cristi, descarca vbseo (daca este) pentru v4.0 in folder-ul "kit" pe server
Done. Aveam 3.5.1 si 3.5.1 PL1 .. Am luat versiunea PL1 (mai noua cu 2 luni decat 3.5.1).
Nu stiu ce inseamna PL1 si sper sa nu fie ceva "beta".
Cristian, in legatura cu un design custom: e timpul perfect pentru asta. Deoarece versiunea va ramane mult timp de acum inainte, bine inteles cu mici upgrade-uri. Asadar eu zic ca merita o investitie de cateva sute dolari pentru o tema profesionala, comunitatea va fi mult mai brandata. (+logo).
PS: Ar merge umblat si la sistemul de reputatie sa adaugati descrieri romanesti. Sa nu mai fie de exemplu la tine Cristi "Is a splendid one to behold" sa scrie ceva romanesc. Desigur, sunt detalii minore dar care merg bibilite, sunt alte prioritati acum.
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 6th August 2010 la 22:56.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Mai ales ca eu sunt total dezamagit de noul template VB 4.0. Cred ca m-am obisnuit atat de mult cu vechiul design incat imi este foarte greu sa-l accept pe asta.
Imi este greu sa gasesc informatia, sa o separ, etc.
(am dat un edit la reply-ul de mai in sus).
Daca esti dispus sa o faci, eu zic ca e timpul sa se si apuce de treaba un designer deoarece dureaza cateva zile bune pana e gata + integrat.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
incep instalarea vbseo
Cristi, la template-uri este si interfata clasica de 3.8, daca vrei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)