Referitor la cazul lui Shawn Hogan cu eBay cititi aici.
Versiune printabilă
Referitor la cazul lui Shawn Hogan cu eBay cititi aici.
Logoul se va schimba?Am impresia ca sunt pe siteul vBulletin..
Din pacate nu sunt grafician, si trebuie modificat cumva logo-ul ca sa apara corect acolo. Trebuie facut cumva cu transparenta. O sa ma ocup si de asta.
Posibil sa-mi fi scapat mie dar...am impresia ca lista de link-uri ale thread-urilor noi, care aparea imediat dupa accesarea www.seopedia.ro, nu mai e actualizata cam de multisor. Mersi de atentie.
Asa este Hl2u. S-a discutat cu o pagina in urma.
Sorry, Cristian Mezei. Asa este.
Cristi, am incercat sa-ti trimit PM si imi da mesaj de eroare ca e depasita limita de stocare a PM-urilor pe care o ai....
:)
Geez, ma ocup acum. :)
Am primit o cerere de prietenie gen gradinita "imi dai prietenia?" si nu o pot accepta :))
Ba poti, dar nu stii cum :)
Ah, trebuia bifat. Tot dadeam salveaza cererea si nu se intampla nimic.
Seopedia logo fail, arata oribil.
Ataşament 1631
Chiar si eu puteam sa fac ceva mai fain :P
Pai fa.
"Fa" ii zici lui nevasta-ta ma :PPPPPPP (joking, pt.mezeii care nu se prind)
Pe bune acum, macar fa background-ul din spatele logului alb. Sau da-mi mie user si pass pe privat ca intru eu si fac.
Eu sunt mai mult decat fericit cu logo-ul asta dupa ce l-am avut pe ala cu vBulletin. Pe de alta parte, ala arata mai bine, chiar daca nu avea nici o legatura.
Deci sa facem poll.
Preferati sa:
1. Intrati pe un forum cu un logo foarte urat, dar relevant.
2. Intrati pe un forum cu un logo frumusel, foarte cunoscut, dar care va da impresia ca ati aterizat in alta parte.
P.S. Chiar nu se incumeta nimeni sa piarda 5 minute in Photoshop? :D
se ca rezolca si logo-ul ,zilele astea. nu am timp sa ma ocup de toate, asa repede, din pacate
fuck ceva pe el de HD2 :)
Eu i-am sugerat lui Cristian sa-mi trimita formatul original al logo-ului, incercam eu sa-l repar asa mai rapid. Dar nici un raspuns cu privire la asta, las pe altul sa umble la el atunci :)
Nu... nu am disparut iar... inca sunt la statutul de "reader" ... pana ma acomodez cu noua comunitate...
Hmm... raman si eu surprins .... multumesc de aprecieri atunci.
Pot ajuta usor la logo, daca e nevoie, poate exista vreun *.PSD cu el? sau un format mai mare? Ce e acuma... nu prea ajuta la editare...
----------------------------------------------------------
Si o alta idee pentru a strange comunitatea. Si e foarte simplu. Pentru moment oricine poate vedea ce se scrie pe forum, fie inregistrat sau Guest. Vbulletin-ul actual poate fi setat in asa fel incat doar topic-urile si titlurile de post-uri sa se vada, fara continutul lor, iar pentru a avea acces si la continut, trebuie sa fii logat.
Legat de ultimul paragraf, asta intra nitel in conflict cu scrisoarea de intentie. Adica cum il convingi sa se inscrie (printr-un proces mai elaborios cum e cazul scrisorii), daca nu-i arati intai nimic?
S-ar putea eventual ascunde unele parti pentru guesti.
http://forum.seopedia.ro/register.php
In aceasta pagina ar trebui stipulate conditiile pentru inscriere, si toate acele informatii legate de scisoarea de intentie, ca altfel se intelege ca pe acest forum nu se mai permit membri noi si atat.
Nu sunt de acord ca informatia sa devina privata si accesibila doar membrilor, ca altfel ar zice cei care intra ca nu e nimic interesant , ca este un forum la fel ca celelalte mii de forumuri site-uri despre SEO fara valoare. In plus nici google nu ar indexa si nu ar putea sa isi faca treaba
Pai poti sa il lasi pe google sa vada informatia (ca sa iti trimita vizitatori). De fapt ar fi si ciudat ca tocmai un forum de SEO sa-l blocheze pe Google :)) Atunci omul vine, dar cand sa citeasca i s-ar aduce la cunostinta ca e nevoie de un cont pentru asta. Aia destepti insa ar putea schimba user-agentul sau sa citeasca din cache :))
Legat de logo: de ce nu facem un thread in care sa atasam logo-uri create de noi? Daca tot se dau unii mari artisti in ale design-ului iar altii critica frunza lui Udrea, de ce nu am putea sa facem ceva frumos pentru comunitatea in care activam? Asadar propun administratorilor sa deschida un nou thread in care fiecare sa isi puna creatia iar la sfarsit sa votam pe care o alegem.
Da! Un concurs! Si premiu un link in footer pe un an, un titlu special pt user, sau ceva de genul.Citat:
Asadar propun administratorilor sa deschida un nou thread in care fiecare sa isi puna creatia iar la sfarsit sa votam pe care o alegem
Da , este o idee buna asta cu logoul.Putina motivatie pentru a vedea la lucru designerii de pe forum.
Parca a mai fost facut un asemenea concurs cu mult timp in urma. Am citit un thread unde erau mai multe logo-uri pentru seopedia!
P.s Pun si eu desingerul sa faca un logo ;;) !
Abia vedem si noi niste oameni cu talent la design la care sa apelam pe viitor.
http://img188.imageshack.us/img188/2070/81579698.jpg
vote me:)) :))
lol :))
Deja s-a ales noul logo al Seopediei :)) !
Deja ma simt miscat :">
una peste alta ... forumul parca a inviat :rockon:
stie cineva de tudi ... poate revine si el cu noul val :)
sau de Aurel Dragut
Tudi din ce stiu eu si de pe la Nosfer ;)) e busy pana in dinti, nu ar fi rau sa ne onoreze cu prezenta, cine stie!
Cat despre Aurel Dragut chiar vorbeam astazi cu Nosfer si intrebam oare ce e cu el, a disparut complet din peisaj!
Nu prea repede cu castigatorul. Dupa ce am cercetat piata in domeniu, dupa 'n' studii de caz: economice, sociale, politice, culturale, am ajuns la concluzia ca cel mai bine ne-ar reprezenta ca si comunitate:
http://forum.seopedia.ro/attachment....6&d=1281738783
Si da, pentru 90.000 euro sunt dispus sa cedez acest logo comunitatii... :twisted::twisted:
Ahahhaah. Fa-ne ma si noua un logo :)
Ca sa fim in ton cu politica. Cumpar eu logo-ul de la Ben cu 90,000 daca imi da Cristi 900,000 pe el. Sau poate il cumpara altcineva cu 900,000 de la mine si i-l da mai scump :D
Cristi, ai putea sa scoti din SPY editarile si mutarile de posturi? Vezi poate ai vreo optiune pe acolo.
Done Di.