Multumesc.
Dar acum uite-te la ultimul post din spy, a aparut fara link catre titlu. Vezi ce mishmashuri mai faci prin setarile alea :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ma rog, postul lui doro unde in loc de titlu apare Unknown.
Versiune printabilă
Multumesc.
Dar acum uite-te la ultimul post din spy, a aparut fara link catre titlu. Vezi ce mishmashuri mai faci prin setarile alea :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ma rog, postul lui doro unde in loc de titlu apare Unknown.
Habar nu am de ce face asta.
Alta viata fara negru in header si logo-ul foate clean.
CSS3 nice imi place cum se prezinta noul design :) hell, was about time!
Arata bine Ben. Multumim :)
Very nice! Bravos.
O surpriza placuta. Merge si un favicon
Sigla din logo poate fi micsorata.
Am pus. Dureaza putin pana se goleste cache-ul.
PS: Pentru cei nerabdatori (ca mine), daca nu s-a actualizat, accesati : http://forum.seopedia.ro/favicon.ico, dati refresh de 2 ori, si gata. S-a actualizat.
E mult mai bine :D
Acum recunoastem seopedia
Posibil ca utilizatorii mai vechi ai site-ului sa aiba bookmark pe "http://seopedia.ro/"
Homepage-ul arata de parca forumul a "inghetat" :]
-Reminder-
Din pacate nu am ce face pentru moment. In versiune 3.X era un modul care imi permitea sa extra tot felul de informatii din forum, si sa le afisez pe orice alt domeniu. Acel plugin nu exista in 4.0 (inca, sper).
Solutia este sa sterg tot de pe prima pagina (www.seopedia.ro), sau sa incerc sa pun un rss reader acolo, si sa parsez doar ultimele posturi. Insa nu am foarte mult timp pentru asta, zilele astea.
In caz ca te hotarasti si iti faci timp, RSS-ul e http://forum.seopedia.ro/external.php?type=RSS2 :)
Sunt la curent cu tot ce inseamna RSS-ul la VB. Problema este cum sa il afisezi in www.seopedia.ro (nu numai posturile, ci si ultimii viztatori, topuri, etc, cum sunt acum - dar vechi - )
Intrebare-nedumeritoare: care este rostul "facerii" de prieteni pe seopedia? Ca pe FB inteleg: nu poti citi ce scriu altii daca nu esti prieten. Si viceversa. Dar aici? I mean, in afara de placerea pe care o ai cand cineva vrea sa fie prieten cu tine, mai are vreo utilitate?
Doar prietenii iti pot citi blog-ul, din cate stiu. Cum noi nu avem un blog, este doar pentru placere momentan.
Cred ca asta e. http://www.vbulletin.com/forum/showt...ends-for-blogs
Arata foarte bine forumul acum :clap:
Ce facusi bre omule cu spy-ul ala, ca intru si eu dupa o zi si vad "decat 2 posturi", si alea la acelasi topic.
Asta pentru ca atatea posturi au fost cred.
Au fost mai multe ieri. Se reseteaza brusc si fix la 12 noaptea? Damn...
Nu. Se reseteaza din ora in ora. Asa este setat, nu exista o setare in admin. Am incercat sa modific eu codul sa pun resetarea la 12 ore sau ma rog, ceva de genul, dar nu am reusit. Am zobolit peste tot, de a trebuit sa il sterg si sa il instalez iar.
Din cate stiu eu rolul "Spy-ului" este pentru a avea o imagine de moment a actiunilor de pe forum. Pentru "lastactivity" sau asemanator exista in cazul de fata "Ce e nou?"
Liber la capace, daca gresesc :]
Cam ai dreptate :P
Poate faceti ceva cu topicurile vechi, toti userii noi dau reply la discutii de acum 2-3 ani. Ar trebui sa ramana vizibile doar subiectele la care ultimul reply are maxim 6 luni sau ceva de genu.
Pe parte tehnica doar Cristian Mezei poate sa rezolve problema. In regulament exista o infractiune stipulata ptr cei care fac asta....
O sa incerc sa gasesc o solutie.
Salut,
Cand ai timp arunca un ochi pe astea :
#1 - Thread Title modification : Thread Age Insert for vB 4 - vBulletin.org Forum
#2 - Warning "Old thread" on reply : Add Warning to old Thread - vBulletin.org Forum
Eu as merge pe #2, dar nu stiu la ce te gandesti, daca nu e ceea ce cauti, pot sapa mai adanc :]
Cheers!
Probabil ca vom folosi acest mod:
Threads Auto Close (by Usergroup) - vBulletin.org Forum
O sa-mi fac timp diseara sa il instalam si testam. Probabil ca nu va aplica regulile si retroactiv. Vedem.
Nu se justifica autoclose, sunt destui dezvoltati intelectual care sa stie functia search, si sa continuam o veche tematica daca e cazul. Problema apare ca sunt vizibile TOATE subiectele, chiar daca ultimul reply e dat in 2008 si bizonii se apuca sa isi dea cu parerea.
Eu nu mai inteleg atunci. Voi ce sugestii ati avut ? Nu sa inchidem thread-urile foarte vechi ?
Eu nu pot vota, dar daca as putea as vota tot pentru a nu o scoate.
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar in cazul in care nu mai sunteti multumiti de vbulletin (probabil ca din cauza asta nu ati trecut la vb5), va recomand cu caldura xenforo!
La xenforo lucreaza fosta echipa vbulletin si ofera un suport mult mai bun + aplicatii / addon-uri mult mai utile. Cred ca un upgrade ar costa ceva bani, dar sunt sigur ca nu v-ar parea rau sa-l faceti.
Sa nu se inteleaga gresit, site-ul arata ok si asa :)
Cred ca si ips e o varianta buna si deloc scumpa
Oricare dintre acestea este mai buna decat vbulletin! Vezi noile probleme cu redirectul...