Pare perfect. Eu am intotdeauna notificarile prin email off, asa ca e binevenit daca cineva chiar foloseste functia :)
Versiune printabilă
Pare perfect. Eu am intotdeauna notificarile prin email off, asa ca e binevenit daca cineva chiar foloseste functia :)
Nu e bine. Vezi ca am pus imagine. Ca cu copy-paste apare bine aici.
Poti testa din nou te rog ?
Apare bine acum. Da' acu' trebe sa stai o ora pana ma prind din nou cum atasez o imagine :)
Ah, si vreau urgent iSpy, ca nu mai pot activa pe forum fara asta :)
M-am facut fitzoasa or what? :))
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De ce la fiecare raspuns pe care il dau, apare bifa cu Arata semnatura? Chiar daca e implicita, consider ca e inutila. De vreme ce cineva isi pune semnatura la profil, normal ca vrea sa-i apara peste tot.
Se vede ca ti-e lene sa citesti tati. Este deja online.
Vezi in : Comunitate / Spy. (submeniu in header)
PS: Iti place ce mod am pus ? Cei care fac doua posturi, unul dupa altul, sunt mergiuite automat.
Asta e f misto :))Citat:
Biiine, mi-e lene si sa citesc si sa Edit :))
Dar de ce e la Comunitate unde n-o prea vede nimeni si nu e la acelasi nivel cu Posturi noi?
In seara asta sunt carcotasa sefa:headbang:
Asta m-am intrebat si eu: (undeva pe la sfarsit)
http://www.vbulletin.org/forum/showt...=243429&page=9
Cand o sa-mi dau seama cum naiba sa-l pun acolo unde trebuie, o sa il pun. E alambicata rau treaba cu template-urile astea.
membri cu un singur iCitat:
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (4 membrii și 3 vizitatori)
O las pe maine. Pana mea, astea sunt minore oricum.
PS: Uita-te in header. Ti-am pus SPY-ul magic si acolo.
Cu referire la design te-ai gandit ?
La voi e functionabil Spy-ul?
E ok, acum! :D
La mine merge SPY doar din cand in cand. La voi? Aka acum am intrat si am vazut ca sunt posturi noi, dar in spy nu apare nimic.
Nici la mine nu merge SPY cum trebuie.
O sa mearga acum. Problema era ca facea un cron in fiecare ora, unde stergea informatia din SPY. Pentur forum-uri extrem de mari probabil ca este mai mult decat suficient. Am pus eu durata la 10 ore acum. Sper sa fie mai mult decat suficient pentru noi.
Daca nu, o pot mari.
La naiba, nu stiu ce sa mai fac cu SPY-ul asta.
Teoretic, el in fiecare ora, isi sterge informatiile. Pentru forum-urile foarte active presupun ca este super ok, insa pentru noi, ar trebui sa faca asta zilnic. Nu ma descurc nici foarte bine cu codarea asta VB.
O sa vad ce pot rezolva. Probabil o sa ii dau un email lui Shawn (DP).
Nu vreau sa spun ca a fost un lucru rau upgrade-ul si repararea bugurilor, dar presimt ca o sa scada calitatea posturilor calumea odata cu posibilitatea acceptarii de noi membri :(
Si ca sa fiu sigur ca nu ma intelegeti gresit, a fost un lucru foarte bun, pe astia ii filtram noi cumva :P
Sincer sa fiu, sunt mult prea putini membri activi in acest moment. Ne trebuie un aflux de membri noi. Nici nu stii cate valori se ascund in piata asta.
Scrisoare asta de intentie e sa vezi cum se exprima omul,daca e educat cat de cat,plus ca un spammer care vrea sa puna 2-3 linkuri va renunta (cel putin asa fac eu cand mai postez pentru linkuri-dar pun posturi la subiect) . Doar nu o sa-i filtrati ca in DMOZ :P
Imi doresc membri noi, doar ca vom avea de munca in a-i filtra :D
Am observat ca linkurile din semnatura si-au pierdut forma initiala pentru unele posturi. Pentru acesta, de exemplu, linkurile au forma:
E setat ceva gresit ?
S-a rezolvat. Era o optiune din VBSEO.
Scoate ma scrisoarea de intentiometru temporar, pentru 30 de zile. Vezi cum merge treaba, daca e totul ok, mai extinzi cu inca 30/60 zile, etc. Probabil ca vor mai fi diversi moroni care se vor inregistra ca sa spamuiasca forumul, asta e, le dai ban si gata, insa cred ca majoritatea se vor inregistra cu intentii bune.
WeaselMan nu tu stai sa moderezi forumul... N-ai idee de prostii fac unii cu reputatia, ca dau cate 5-10 pe zi la toata lumea la misto. De aici ies tot felul de discutii eronate.
Tu intri azi si peste 4 zile nu mai vii, raman restul cu administrarea si cu userii care vor link-uri sau mai stiu eu ce..
Daca Adminii se vor ocupa de acele scrisori n-or sa fie probleme.
offtopic: DP
@ Oamenii astia sunt acuzati ca au furat cookie-urile userilor lor,apoi comisioanele?
Touche, pussycat... insa pe de alta parte prea multa moderare strica - fight the power! :D
Eu ziceam din punctul de vedere al userului, scrisoarea de intentie reprezinta inca o bariera in calea ajungerii la destinatie (aka postare pe forum), which suxx. Cred ca destui de multi oameni nu au vrut sa se inregistreze din aceasta cauza, oameni care ar fi putut adauga ceva la comunitate.
Meh, ai si tu o dreptate in felul tau asa cum am si eu o dreptate in felul meu :P
Totusi, daca ati mers pana acum cu scrisoare de intentie, ati putea sa faceti o perioada de proba fara scrisoare, ca sa vedeti cum merge. Worst case scenario, stergi cateva posturi si banezi niste idioti, apoi revii la scrisoare.
Mi s-a comunicat ca pe indexul seopedia nu mai apar posturile noi. Se pare ca unii urmaresc forumul de acolo :)
Imi place noul vBulletin, m-ai convins sa fac si eu upgrade la cele 2 forumuri, nu inteleg de ce zici ca nu ai pastrat VBSEO, ca doar din ce stiu eu la VBSEO nu se plateste licenta anual, sau cel putin eu nu platesc asa, are si VBSEO cateva functii interesante.
In legatura cu scrisoarea de intentie, eu am votat pentru a putea fi pastrata, dar ma gandesc ca sunt destui oameni care nu prea se pricep sa scrie, mai ales cei tehnici, si care pot cunoaste meserie
Eu de exemplu fiind un om tehnic ca formare, a fost foarte greu la inceputuri sa scriu ceva despre mine, viata ma fortat sa ma schimb, dar lucrez cu un programator foarte bun de exemplu care nu indrazneste, nu are curajul sa zica ceva despre el, si apoi de unde stiu acei oameni ca nu trebuie sa fie un eseu?
Eu sunt foarte recunoscator acestei comunitati ma ajutat sa invat multe, cand am intrat aici acum 4 ani nu stiam decat sa proiectez si sa construiesc retele de internet in orase, si am ajuns sa lucrez in aceasta bransa din greseala si datorita seopedia
Apropo am fost curios sa vad cum arata formularul de inregistrare si primesc mesaj ca inregistrarea este oprita
Tu te-ai uitat putin cum arata scrisoarea aia de intentie? Sunt cateva puncte clare care trebuie completate. Nu e nevoie de competente lingvistice pt asta. Si nici sa stie sa scrie "ma" cu cratima. Desi ar fi de preferat ;)
Scuze Diana, nu am stiut exact care este povestea cu scrisoarea de intentie, am crezut ca este ceva ce scrii (completezi) atunci cand te inregistrezi, cum am vazut la alte forumuri si cum am avut si eu la un forum o perioada.
Scuzati ignoranta
Your vBSEO Licenses
# Forum URL Type Order ID Purchased Renew On Status Language
1 forum.seopedia.ro 2CO (order-id-sters) August 28, 2009 September 21, 2010 Open Romanian
Daca te referi la stirea asta:
http://www.searchengineoptimisation....okie-stuffing/
Ce a fost acuzat el ca a facut (si probabil ca a si facut-o, dar eu nu sunt judecator si nici juriu), este ca a "indus" cookie-uri la toti membri, astfel incat cand oricare dintre ei cumpara ceva de pe EBAY, cumparau cu "referral-ul" lui. Eg = comision.
Lipseste omul o saptamana si cand vine gaseste totul schimbat :D Pana una alta ma bucur ca se revigoreaza nitel forumul :)
Inca am impresia de fiecare data ca am gresit forumul, pentru ca faviconul tabului e asociat cu alt 'desain' in mitea mea momentan (cu cel vechi). Dar ma voi obisnui eu... :P
Apoi, legat de scrisoarea de intentie eu am votat pentru pastrarea ei. Unul din avantajele ei este faptul ca responsabilizeaza mai tare userul in ce priveste regulamentul (multi nu-l citesc decat dupa ce primesc prima sanctiune). Apoi parca nu te face sa te simti ca intri oarecum pe usa din dos (poate nu e cea mai buna exprimare pentru ce vreau sa zic). Si aici ma refer ca o inregistrare automata nu te "Valideaza" la fel cum te valideaza o un OM (in speta, cel care verifca scrisoarea de intentie).